2777
2789
عنوان

پسر ازدواجی

2511 بازدید | 55 پست

سلام

آقا هستم ۲۶ سالمه

با هر دختری آشنا میشم جدیداً یکی دو ماه دووم میاریم

یعنی طرف میزاره میره 

در صورتیکه من به قصد جدی میخام وارد رابطه شم

تا می‌فهمه قصدم جدیه و با خانواده در میون گذاشتمش دنبال بهونه میگرده

از تعدد روابط خوشم نمیاد اما دوستامو میبینم که اصطلاحاً بُکُن در رو هستن و بشدت موفق ترن(دختره با اینکه میدونه طرف به قصد چی اومده جونشو براش میده!) میگم نکنه باید تغییر تاکتیک بدم؟ از طرفی میگن جلو جلو ذوق کنی کنسله یا طرف گربه بدویی فرار میکنه اما گوشت رو نگه داری دستت واستی یجا خودش میاد...میخام دیگه ازدواجی نباشم و بهش فکر نکنم بزارم خودش اتفاق بیفته...اینم بگم همین الان مادر و خواهرم کلی کیس پیشنهاد میدن اما از ازدواج سنتی و معرفی و...بدم میاد. مرد با عرضه خودش عشقشو انتخاب میکنه 

تعریف نباشه هیکل و قد و قیافه خوبی دارم (عکس پروفایل خودمم) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم ادم مناسب زندگیتونو پیدا کنید

فقط خواهشا تغییر تاکتیک ندین و مثل دوستاتون نشین 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره