2777
2789
ای بر باعث بانیش لعنت بر باعث و بان ی همه استرس های من لعنت ی اونایی که بذر استرس رو کاشتن تو دل من

لعنت لعنت

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت لعنت

خدا لعنتشون الهی همیشه تو دلشون اشوب باشه استرس باشه .

حال جسمیشون خوب باشه ولی روحی نه و نتونن ب کسی بگن همون طور که من نتونستم بگم و سوختم الهی اونام بسوزن هر لحظه زندگیشون با استرس بگذره

خدا لعنتشون الهی همیشه تو دلشون اشوب باشه استرس باشه .حال جسمیشون خوب باشه ولی روحی نه و نتونن ب کسی ...

من نفرین نمیخام بکنم ولی فقط میگم خدا لعنتشون کنه

بخام نفرین کنم باید بگم انشالله حال من سرشون بیاد

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

من نفرین نمیخام بکنم ولی فقط میگم خدا لعنتشون کنهبخام نفرین کنم باید بگم انشالله حال من سرشون بیاد

منم نفرین نمیکنم میگم الهی  ادمایی مثل خودشون  سر راهشون قرار بگیره الهی چیزایی که باعث شدن من تجربه  کنم خودشون و عزیزشون تجربه کنه .

حالا ابن حرف من نفرین با شه یا دعا بستگی به اعمال و رفتار خودشون داره

منم نفرین نمیکنم میگم الهی ادمایی مثل خودشون سر راهشون قرار بگیره الهی چیزایی که باعث شدن من تجربه ...

من ک دلم نمیاد😭😔

من ک دلم نمیاد😭😔

منم دلم نمیومد ولی الان میبینم تا بد نشی نمیفهمن چقد خوب بودی 

بد باشی حساب کار دست همه میاد نفرین کردنمم گفتم بستگی به اعمال خودشون داره . دیدی وقتی یکی خوبی میکنه و خوبه میگن الهی ادمای مثل خودت سر راهت قرار بگیرن ابن دعاس ولی این حرف وقتی نفرین میشه که اعمال طرف خوب نباشه اونم تخصیر خودشه

منم دلم نمیومد ولی الان میبینم تا بد نشی نمیفهمن چقد خوب بودی بد باشی حساب کار دست همه میاد نفرین ک ...

میفهمم 

کاش مریضی روانی وجود نداشت من حس میکنم میکنم فقط با مرگ درست میشم

میفهمم کاش مریضی روانی وجود نداشت من حس میکنم میکنم فقط با مرگ درست میشم

میدونی من حتی بخاطر بچم نمیتونم به مرگ فک کنم حتی تو بدترین شرایط زندگیم یه لحظه میگم کاش،بمیرم بد به ابنکه بد من ممکنه چیا سر بچم بیاد از خدا برا خودم طول عمر میخوام تا بچمو سر سامون بدم 

میدونی من حتی بخاطر بچم نمیتونم به مرگ فک کنم حتی تو بدترین شرایط زندگیم یه لحظه میگم کاش،بمیرم بد ب ...

من هیجوقت بچه دار نمیخام بشم 

خدا لعنت کنه کسی ک منو اورد