2777
2789
عنوان

گربه در فنگ شویی

434 بازدید | 10 پست

در فنگ شویی، گربه به عنوان یک نماد بسیار مهم و از جمله حیوانات با اهمیت مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه مطلب، چنانچه قصد دارید بدانید در فنگ شویی گربه نماد چیست ، باید بگوییم گربه در فنگ شویی به عنوان نماینده‌ای از پایداری، ثبات و خانه تلقی می‌شود.

همچنین در فنگ شویی، گفته می‌شود که نگهداری یک گربه در خانه، برای فردی که در آن خانه ساکن است، خوشبختی و روحیه خوبی را به همراه دارد. و همچنین از گربه برای درمان کسانی که در خانه مریضی دارند نیز استفاده میشود که به آن گربه درمانی میگویند.

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی 

فنگشویی اینا رو نمیدونم ولی اره زمانی که گربه داشتم واقعا روحیم بهتر بود 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به ازای فروش هر گربه چقدر دریافت میکنی ویا پول میگیری فقط تبلیغ کنی .فنگ‌شویی یه بچه تو خونه نمیدونی ...

من نه گربه پرورش میدم نه پول میگیرم بابت تبلیغ 

کمی اطلاعاتتونو بالا ببرید کمی تحقیق کنید کمی سرچ کنید میفهمید تمام اینها از مقالات علمی و اسلامی و ادیان دیگر و فرهنگ ملل کپی شده 

من نه گربه پرورش میدم نه پول میگیرم بابت تبلیغ کمی اطلاعاتتونو بالا ببرید کمی تحقیق کنید کمی سرچ کنی ...

فقط یک حدیث درمورد مزایای نگهداری گربه بیار من حرفت رو قبول میکنم ،تازه عضو شدن وچندین تاپیک فقط برای نگهداری گربه زدن ،با حرفهاتون کاملا تناقض داره .

فقط یک حدیث درمورد مزایای نگهداری گربه بیار من حرفت رو قبول میکنم ،تازه عضو شدن وچندین تاپیک فقط برا ...

سرچ بکنید توی گوگل گربه در اسلام 

کتاب منتخب التواریخ بخونید 

اطلاعات خودتونو بالا ببرید بعد جبهه بگیرید 

به ازای فروش هر گربه چقدر دریافت میکنی ویا پول میگیری فقط تبلیغ کنی .فنگ‌شویی یه بچه تو خونه نمیدونی ...

شغل بابای شما حتما قبلا  گربه فروشی و تبلیغ گربه بوده اره؟  اگه نبوده شک دارم ب حرفتون  چون این شغل نیست اول برو اطاعاتتو ببر بالا گارد نگیر سریع  در اسلام چندین حیوان توصیه شده برای نگهداری  شاید سوادشو نداری بری سرچ کنی  ولی حتما یه سرچ بزن و هر کسیم ک تازه میادو میخاد معلومات بقیه رو بالا بیار یا برا دل خودش یچیزی مینویسه مجبور نیستی بیایی نظر بدی اینجام دنبال حدیث نباش   موفق باشی خانم عاشق شوهر