2777
2789
عنوان

دم پسره رو چیدم

276 بازدید | 23 پست

طرف میگ بیا تلگرام کارت دارم بعد آنلاین شدم 2 ساعته نیومده خیلیم رودوایسی داریم و داریم آشنا میشیم 3 روزه بعد من بهم برخورد ک تو به من گفتی بیا بعد آنلاین نیستی 

الان اومده 10 تا پیام معذرت خواهی داده 3 بار زنگ زده 2 تام اس ام اس داده هیچکدوم رو جواب ندادم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

خوشم اومد🤣

دیگه ببخش 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره یکیو اینجا دیدم که به جای دست گرفتن کاسه چه کنم چه کنم حال طرف رو جا اورد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

شاید بنده خدا قندشکنش وصل نشده

اره مال منم گاهی روزا اصلا وصل نمیشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

شاید بنده خدا قندشکنش وصل نشده

با پیامک بگه وصل نمیشم انقدر سخته؟ این بی شعوره بی شک وگرنه طرفو مچل نمیکرد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.