fozoly مدیر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 737 عنوان ADHD | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 18 پست دارمولی نمیتونم درستش کنماثن همش حواسم پرتهنمیتونم تمرکز کنم و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید! اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶♀️ 1403/07/28 | 20:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fozoly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 737 یعنی اینقدر تمرکز داری که میتونی همزمان چند تا کار و انجام بدی چجوری بگم، مثن نمیتونم درس بخونم یا فرم تکواندو یاد بگیرم، ولی کتری میزارم پر شده بعد در عین حال باید تو قوری چایی بریزم و گازو پاک کنم مثنا و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید! اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶♀️
fozoly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 737 باید گوشی رو کنار بزاریم یا حداقل تو شبکه های اجتماعی نچرخیم فکر کنم 3 ماهی طول بکشه به تنظیمات کارخ ... خیلی طولانیه، با مدیتیشن نمیشه؟ و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید! اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶♀️
meliiiina عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 5849 چجوری بگم، مثن نمیتونم درس بخونم یا فرم تکواندو یاد بگیرم، ولی کتری میزارم پر شده بعد در عین حال بای ... خب منم دارم همین و میگم، میگم سعی کن فقط رو یه کار تمرکز کنی اینا همش تمرینه
fozoly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 737 خب منم دارم همین و میگم، میگم سعی کن فقط رو یه کار تمرکز کنی اینا همش تمرینه همین نمیشه دیگ و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید! اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶♀️