آلاگلی مدیر عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 948 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 31 پست نزدیک یه هفتس که شوهرم رفته کربلا خیلی احساس تنهایی میکنم 💩کمتر بخور خودش میدونه صداشو در نیارید😁😁 1396/08/15 | 18:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلاگلی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 948 آخی عزیزم عشقتون پایدار ممنون 💩کمتر بخور خودش میدونه صداشو در نیارید😁😁
ملودی۶۷۷۰ عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 2978 هیچ سرگرمی هم ندارم که حداقل خودمو باهاشمشغول کنم بچه ها هم خیلی بهونه باباشونو میگیرن دلم میخاد گری ... ببرشون پارک .خرید خونه ی اقوام یه جوری خودتون رو سرگرم کنید تا کمتر اذیت بشید پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا...خدا ناامیدم نکن لطفااا
ملودی۶۷۷۰ عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 2978 عزیزم بفرما یه نگاه بنداز اگه خوشگله رای بده من روزا از جام به زور بلند میشم ولی دوست داشتم خودمو مح ... رای دادم عزیزم پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا...خدا ناامیدم نکن لطفااا
آلاگلی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 948 عزیزم بفرما یه نگاه بنداز اگه خوشگله رای بده من روزا از جام به زور بلند میشم ولی دوست داشتم خودمو مح ... رای دادم گلم 💩کمتر بخور خودش میدونه صداشو در نیارید😁😁
delbary عضویت: 1396/04/03 تعداد پست: 1087 پاشو بچه هاتو ببر پارک برای سلامتی و فرج حضرت صاحب الزمان یک صلوات بفرستید
آلاگلی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 948 ببرشون پارک .خرید خونه ی اقوام یه جوری خودتون رو سرگرم کنید تا کمتر اذیت بشید اصن نمیتونم از خونه بیرون برم بدتر یاد همسرم میوفتم جاش خیلی خالیه 💩کمتر بخور خودش میدونه صداشو در نیارید😁😁
آلاگلی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 948 پاشو بچه هاتو ببر پارک کنترل بچه ها خیلی سخته برام تنهایی تفریحشون شده باز کردن در یخچال و خوراکیای داخلش 💩کمتر بخور خودش میدونه صداشو در نیارید😁😁
آلاگلی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 948 همش پیش خودم فک میکنم اگه یه روز خدایی نکرده شوهرم دیگه نباشه چیکار کنم دیوونه میشم میمیرم نمیدونم از دیروز تا حالا همش این فکر میاد سراغم 💩کمتر بخور خودش میدونه صداشو در نیارید😁😁
رضوان30 عضویت: 1394/05/12 تعداد پست: 2588 شوهر منم کربلاست تازه عمود 800هستن منم بچه هام همش بهونه میگیرن،دخترمم الان داره واسه باباش گریه میکنه
آلاگلی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 948 برو خونه مامانت یا مادرشوهرت از دست مامانم یه کم دلگیرم اخه تو این. اینروزا اونطور که باید هوامو نداره نمیدونم شایدم من زیادی پر توقعم 💩کمتر بخور خودش میدونه صداشو در نیارید😁😁
ملودی۶۷۷۰ عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 2978 همش پیش خودم فک میکنم اگه یه روز خدایی نکرده شوهرم دیگه نباشه چیکار کنم دیوونه میشم میمیرم نمیدونم ا ... خدا نکنه ابن فکرا چیه بجاش براش دعا کن سلامت برگرده پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا...خدا ناامیدم نکن لطفااا