2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچ سرگرمی هم ندارم که حداقل خودمو باهاشمشغول کنم بچه ها هم خیلی بهونه باباشونو میگیرن دلم میخاد گری ...

ببرشون پارک .خرید خونه ی اقوام  یه جوری خودتون رو سرگرم کنید تا کمتر اذیت بشید

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
عزیزم بفرما یه نگاه بنداز اگه خوشگله رای بده من روزا از جام به زور بلند میشم ولی دوست داشتم خودمو مح ...

رای دادم عزیزم

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
ببرشون پارک .خرید خونه ی اقوام  یه جوری خودتون رو سرگرم کنید تا کمتر اذیت بشید

اصن نمیتونم از خونه بیرون برم بدتر یاد همسرم میوفتم جاش خیلی خالیه

💩کمتر بخور خودش میدونه صداشو در نیارید😁😁

همش پیش خودم فک میکنم اگه یه روز خدایی نکرده شوهرم دیگه نباشه چیکار کنم دیوونه میشم میمیرم نمیدونم از دیروز تا حالا همش این فکر میاد سراغم

برو خونه مامانت یا مادرشوهرت

از دست مامانم یه کم دلگیرم اخه تو این. اینروزا اونطور که باید هوامو نداره نمیدونم شایدم من زیادی پر توقعم

همش پیش خودم فک میکنم اگه یه روز خدایی نکرده شوهرم دیگه نباشه چیکار کنم دیوونه میشم میمیرم نمیدونم ا ...

خدا نکنه ابن فکرا چیه بجاش براش دعا کن سلامت برگرده