2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه امیر هنوز فکرش پیش اون دختره اس که مرده!

کل قسمتارو دیدی ؟

من بچه کوچیک دارم ، همش نصفه نیمه میبینم

قضیه روشن کردن گوشی چیه ؟

سیاوش کِی و چجوری و کجا و توسط کی کشته شد ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
کل قسمتارو دیدی ؟من بچه کوچیک دارم ، همش نصفه نیمه میبینمقضیه روشن کردن گوشی چیه ؟سیاوش کِی و چجوری ...

منم بعضی جاها میزدم جلو بسکه کسالت بار بود 

قضیه ی روشن کردن گوشی کی؟ به غیر از هستی که موقع خودکشی گفته بوده گوشیشو بدن به مونا چیزی یادم نمیاد

سیاوش هم نداشتیم فکر کنم منظورت سیامکه پدر شاهرخ سیامک اومده بود با این خانواده ها صحبت کنه چون پلیس دنبال شاهرخ بود اومده بود رضایت اینا رو بگیره و بهشون بگه یکی از میون خودتون با شاهرخ همدست بوده یه جورایی اومده بود مذاکره ولی بردیا نذاشت حرف بزنه بردس تو استخر اینقدر سرشو زیر آب نگه داشت طرف بیهوش شد بعد از استخر کشیدنش ییرون گفتن حرفای این مهمه ببریمش تو گاراژ تا بهوش بیاد حرف بزنه قرار شد شیفتی هم مراقبش باشن بردنش تو گاراژ نصف شب یکی رفت سر وقتش که نشون نداد کیه سیامکو کشتن صبح مونا دید کشته شده بقیه رو خبر کرد

پنجه بکس مانی بالا سر سیامک بود سکی از چاقو های بردیا هم گمشده بود همون چاقویی که بعدا سر از خونه ی آفاق درآورد

منم بعضی جاها میزدم جلو بسکه کسالت بار بود قضیه ی روشن کردن گوشی کی؟ به غیر از هستی که موقع خودکشی گ ...

چند قسمت قبل زن مهران غفوریان که با وانت اومده بود تو حیاطِ گیسو ، داد و بیداد میکرد سهم مارو بدین

مهران غفوریان نشست تو ماشین یواشکی به زنش گفت ایول خوب موقعی گوشی رو روشن کردی

قسمت جدیده هم بردیا رفت جلو خونه داییش ، به زنداییش گفت تنها کسی که اونشب عروسی دعوت نبود تو بودی ، پس تو فرصت داشتی گوشی رو روشن کنی

که زندایی گوشی رو از دست بردیا قاپید میخواست درو ببنده که خورد زمین

قضیه گوشی چیه ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
منم بعضی جاها میزدم جلو بسکه کسالت بار بود قضیه ی روشن کردن گوشی کی؟ به غیر از هستی که موقع خودکشی گ ...

این پسره شاهرخه چیه اسمش ( قاتل عروس و دوماد )

کـــجــاســـــت ؟

مهران غفاریان چرا طناز رو گروگان گرفته و تو جعبه انداختش ؟

مهران غفاریان چه ربطی به طناز داره ؟

مهران غفاریان چرا طناز رو گروگان گرفته و تو جعبه انداختش ؟مهران غفاریان چه ربطی به طناز داره ؟

چون یک کیف مهم هست بایه لپ تاب که ظاهرااطلاعات مهمی توش هست....دست طنازوقاتل عروس وداماده بود....مهران پسرروکشت طنازم باخودش اوردکه بااون کیف یه سری روتلکه کنه....

چون یک کیف مهم هست بایه لپ تاب که ظاهرااطلاعات مهمی توش هست....دست طنازوقاتل عروس وداماده بود....مهر ...

عه 🤔🤔

فک کنم من یه قسمت رو کامل جا انداختم

اصلا ندیدم پسره کِی کشته شد