2777
2789
تشخییص روانشناسه عزیزم،قرار شده ازم تست بگیره

امیدوارم مشکلی نداشته باشی

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

نه عزیزم منظورم شما نبودی گفتم الان همه میان میگن ما داریم اصلی ترین نشونش عدم تمرکزه

خب من اصلا نمیتونم برا5دیقه هم تمرکز کنم

برا همین مووعات رفتم روانشناس

من کنکوریم

فک کنین اطلاعات علمی بالایی دارم،ولی نه تمرکز دارم نه دقت

برا همین نمراتم کم میشه همیشه

:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من اصلا نمیتونم برا5دیقه هم تمرکز کنمبرا همین مووعات رفتم روانشناسمن کنکوریمفک کنین اطلاعات علمی ...

قبلا اینجوری نبودی؟ چون کلا استرس کنکور خودش باعث فرار از درس میشه یعنی ذهن تو اون لحظه میخواد فرار کنه 

قبلا اینجوری نبودی؟ چون کلا استرس کنکور خودش باعث فرار از درس میشه یعنی ذهن تو اون لحظه میخواد فرار ...

اره همیشه

بعد خیلیم نمیتونم یجا بشینم،انگار بی قرار میشم

قبل خوابم اگهه قرص نخورم 2ساعت بعد خوابم میبره

:)

اره همیشهبعد خیلیم نمیتونم یجا بشینم،انگار بی قرار میشمقبل خوابم اگهه قرص نخورم 2ساعت بعد خوابم میبر ...

کاش زودتر درمان کرده بودی اگه الان بخوای دارو مصرف کنی خوابت گوارشت و زندگیت بهم میریزه اونم سال کنکور

بازم نمیشه اینجوری تشخیص دقیق داد اگه مشخص شد داری سعی کن با همون روانشناست یه سری تمرینا انجام بدی مثلا خودتو مجاب کنی ده دقیقه یه جا بشینی و تمرکز کنی و یه سری تمرینای دیگه 

امیدوارم زود خوب شی:)