2777
2789
عنوان

گریهههههههه🤧😣😣😣😣

194 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها میدونم بیشتر تقصیر خودمه ولی دعوام نکنیدا اعصابم خورده😞

الان از دانشگاه اومدم دیدم یه تشک وپتو وسط سالن پهنه گفتم خدایا یعنی چی اخه شوهرم همیشه روتخت میخوابید

بعد یه ذره دقت کردم یه جفت جوراب دیدم ک بچه گونس

هی باخودم گفتم یعنی چی کی اومده

رفتم تو اشپزخونه دیدم اره دوتا ظرف غذا ام هست

حالا تو اون موقعیت ب این فکرنمیکردم ک کی اومده فقط اعصابم ازاین خورد بود ک بچه ها من از اول هفته تاالان تاساعت چهارپنج کلاس داشتم بعدم ک اومدم خونه وقت نکرده بودم ضرف بشورم خونه روتمیزکنم

حالا تنبلم هستا خلاصه واستون بگم تواین خونه انگاربمب زدن

بقران دلم میخواد گریه کنم

حالا ب شوهرم زنگ زدم میگم کی اینجا بوده اولش ک میگفت هیشکی گفتم دروغ نگو

بعد دیگه گفت بچه خواهرشوهرم حالا چرااینو اورده وچه اتفاقاییی افتاده واسم نگفت

وای بچه هاابروم رفت چیکارکنم اعصابم خورده اینم ازاین بچه هاس ک انقدر ب همه چیز توجه میکنه ومیره میگه

یعنی رسما ابروم رفت دلم میخواد فقط سرشوهرموبکنم

یعنی این تاصدسال دیگه جلو ملت میگه من اومدم خونتون چرااینجوری بود وای😣

چند سالشه بچه خارشورت؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

ول کن بابا به چی گیر میدی خوشبحالت سرت اینقده شلوغه خودتو واسه چه چیزا ناراحت میکنی خوب کار داشتی دیگه مردم نباید پرو باشن

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

8سالشه😣

اووووو بی خیال...فک کردم بزرگه...

اصلا خونه خودته...عشقت میکشه شلوغ پلوغ باشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ول کن بابا به چی گیر میدی خوشبحالت سرت اینقده شلوغه خودتو واسه چه چیزا ناراحت میکنی خوب کار داشتی دی ...

تو بودی اعصابت خورد نمیشددد😭

مثلا جلو جاری ات نشسته باشی بیاد بگه چرا خونتون اینجوری بود

فک کن سوتین من رو مبلمونه وااایییی😭

منم هفته ای دور روز میرم دانشگاه از صبح تاشب توهمون دو روز خونم منفجر میشه تو همچین حالتی هم کمی بهت مادرشوهرم دید😊اول یکم ناراحت شدم بعد گفتم خب که چی ببینه...مهم خودمم😜

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
تو بودی اعصابت خورد نمیشددد😭 مثلا جلو جاری ات نشسته باشی بیاد بگه چرا خونتون اینجوری بود فک کن سو ...

بگه اون باید بیشعوریشو ثابت کنه وقت گفتن این موضوع بگو من اینقده سرم شلوغه وقت نکردم خونه رو تمیز کنم بچه ۸ساله هم فکر نکنم با جزییات بگه مهم اینه اومده خوش گذشته بهش

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره