2777
2789
نیستمن میگرن دارم و اضافه وزننمی‌دونم چ غلطی کنم ب شدت فکرم درگیره

من خیلی بی اراده هستم دوهفته پیش رژیم کتو داشتم خوبم پیش می‌رفت اما ول کردم و مثل چی خوردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی بی اراده هستم دوهفته پیش رژیم کتو داشتم خوبم پیش می‌رفت اما ول کردم و مثل چی خوردم

من قبلاً با کتو ۱۵ کیلو کم کردم،الان دیگ نمیتونم مواد غذایی شو تهیه کنم😂

دارم روزهای پر استرسی رو میگذرونم برام دعا کنید،باهم مهربون تر باشیم❤️
وحشتناکه تو رو خدا بگو چه قرصی از کجا

ببین من یکسال رژیم داشتم کمی هم وزنم کم شده بود اما استپ کرده بودم بعد من هیچی نمیخوردم کلا اشتهامو از دست داده بودم اما وزنم کم نمیشد عجیب بود 

بعد همینجا تو نی نی سایت تعریف قرص گلوریا درب بنفش رو دیدم خیلی تحقیق کردم در موردش و فهمیدم ظاهرا امفتامین داره داخلش اما دلو زدم به دریا خریدم گفتم نهایت یک بسته خریدم میندازم دور دیگه 

از اولین قرص که خوردم وزنم شروع کرد به کم شدن بعد از بیست تا دونه که خوردم دیگه شوهرم نزاشت بخورم آنقدر هم خانواده ام ترسیده بودن که منم برای اینکه خیالشون راحت بشه قرص رو گذاشتم کنار اما من جون اشتهام قبلش هم کم بود برای همین دیگه برنگشت 

برادرم میگفت چند سال پیش آلفا اسلیم خورده بود وزنش هم پایین اومده بود اما به محض قطع کردن قرص مجدد وزنش برگشته بود چون اون شکمو بود با قرص اشتهاش کنترل شده بود اما قرص رو گذاشته بود کنار برگشته بود 

الانم میکم اگر نمیتونی رژیم بگیری قرص رو بزاری کنار برمیگرده 

من با بیست تا دونه از این قرص حدود شش کیلو کم کردم برام کافی بود سایزم الان بین ۳۶-۳۸هست

ببین من یکسال رژیم داشتم کمی هم وزنم کم شده بود اما استپ کرده بودم بعد من هیچی نمیخوردم کلا اشتهامو ...

ممنون عزیزم 

دوتا سئوال دارم روزی چند تا قرص میخوردی و اینکه از کجا تهیه کردی؟

ممنون عزیزم دوتا سئوال دارم روزی چند تا قرص میخوردی و اینکه از کجا تهیه کردی؟

روزی یکدونه قرص خوردم بعد از ده روز هم یکروز درمیون خوردم 

والا من از سایت گرفتم میترسم معرفی کنم چون میترسم عوارض داشته باشه 

خودم هم بیست تا بیشتر نخوردم ببین به احتمال بالای نود درصد همه این قرصها امفتامین داره داخلش منم استپ شدیدی کرده بودم وگرنه اصلا سمت این چیزها نمیرم 

من میخواستم برم لیپوساکشن کنم بعد فکر کردم دیدم این قرصها هر چی داشته باشن از لیپوساکشن عوارضش کمتره اینجوری خودمو راضی کردم 

الانم زن داداشم گفته به منم از این قرصها بده راضی نشدم گفتم برو فعلا ورزش کن و رژیم بگیر بعدا قرص بخور 

روزی یکدونه قرص خوردم بعد از ده روز هم یکروز درمیون خوردم والا من از سایت گرفتم میترسم معرفی کنم چون ...

مرسی قشنگم  

شوهر منم با این قرصهای به شدت مختلفه میخواستم یواشکی بخورم اما شما هم من رو ترسوندی چون من فکر میکردم تو اصلش آمفتامین نداره

مرسی قشنگم شوهر منم با این قرصهای به شدت مختلفه میخواستم یواشکی بخورم اما شما هم من رو ترسوندی چون ...

من این قرص رو به عنوان اصل گرفتم تو سایت fda هم زدم درست بود 

اما کاملا علایم امفتامین رو دیدم خشکی دهن و بیخوابی و پرحرفی و انرژی زیاد داشتن دقیقا سرچ کردم همه علایمش رو داشتم اصلا اینجور سریع لاغر شدن مشخصه یک چیر خاصی داخل این قرص هست 

اما من بین لیپوساکشن و این قرص حس کردم که قرص عوارض کمتری داره 

منم راضی بودم چون من از قبلش رژیم داشتم الانم قرص رو گذاشتم کنار به خاطر رژیمم برگشت وزن نداشتم 

اما اونیکه فقط به خاطر قرص لاغر بشه بعد از قطع قرص چون دوباره اشتهاش برمیگرده وزنش برمیگرده ارزش نداره که عوارض این قرصها رو به جون بخره