2777
2789
عنوان

ازدواج

62 بازدید | 8 پست

۱۷ سالمه چند تا خاستگار دارم یکیشون واقعا خوبه 

خودمم دوس دارم ازدواج کنم اما مادرم نمیزاره تو خانواده ما دخترا تو سن کم ازدواج میکنن البته نه زیاد یکیشون آنقدر شوهرش خوبه ک حد نداره 

واقعا از دست مامانم عصبی میشم خواهرش وقتی ۱۷ سالش بوده نامزدیش بهم میخوره یه بارم جدا شده حالا فکر میکنه منم دور از جون مثل اون میشم 

مادر بزرگمم هی بهش میگه شوهرش نده شوهرش نده خب وقتی یه آدمی از همه لحاظ خوبه چرا آدم نه بیاره 

چیکار کنم خواهشا فقط نگین حالا بچه ای زوده شوهر نکن سنم کمه ولی خیلی چیزا رو میفهمم اگه نبود همه نمی‌گفتند بیشتر از سنت میفهمی 

واقعا دلت نمیخواد بری دانشگاه

کار کنی

مستقل بشی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا دلت نمیخواد بری دانشگاهکار کنیمستقل بشی

چه ربطی داره عمم وقتی ۱۷  سالش بوده ازدواج میکنه تا  لیسانسم ادامه‌ میده 

بعدشم قرار نیست ک همه برن سرکار 

اگ واقعا فک. میکنی امادگیشو داری و پشمیون نمیشی خیلی صریح بگو قصدم ازدواجه

چند بار غیر مستقیم گفتم دعوامون شد

هعی من میدونم آخرش با این تفکراتش گند میزنه به زندگیم 

یعنی فقط میخوای ازدواج کنی درسته؟قصدی برای اینده شخصی خودت نداری؟مادرت داره خیلی منطقی برخورد میکنه بنظر من

اگه واقعا خیلی پسر خوبیه میتونه بیاد نامزد شید بعد مثلا 5 سال دیگه ازدواج کنید تا اونزمان توهم دانشگاه بری وارد جامعه بشی اصلا دوسال دیگه شاید دیدین نمیتونید باهم زندگی کنید

یعنی فقط میخوای ازدواج کنی درسته؟قصدی برای اینده شخصی خودت نداری؟مادرت داره خیلی منطقی برخورد میکنه ...

خب همین دیگه منم منظورم همین میگه تو باید بعد  ۲۴ ازدواج کنی

بالاخره آدم باید یه جایی توی زندگیش یه انتخابی هم داشته باش 

من مطمئنم اگه از یه سنی بگذره هیچوقت ازدواج نمیکنم 

مامانمم اگ مشکل خواهرش و حرفای مادرش نبود صد درصد موافقت میکرد 

چه ربطی داره عمم وقتی ۱۷ سالش بوده ازدواج میکنه تا لیسانسم ادامه‌ میده بعدشم قرار نیست ک همه برن س ...

شما سرکار نرو

دستت تو جیب شوهرت باشه

حتما از گدایی لذت میبری

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.