2789
عنوان

پدر زورگو

179 بازدید | 13 پست

پدرم از وقتی کلاس پنجم رفتم بیکار شد و اومد نشست توی خونه. کارای اینترنتی انجام میداد و از اون طریق درامد داشت. اما خب مثلا تابستونا من و خواهرم که ۷ سال ازم کوچیکتره، همش پیش اون بودیم چون مادرم کارمند بود. پدرم خیلی منو تحقیر میکرد. یه حرفایی میزد که معمولا پدرا به دختراشون نمیزنن. میخوام بپرسم ببینم کسی اینجا هست که پدرش باهاش اینطور برخورد کرده باشه؟

مثلا اگه نمرم کم میشد یا توی کلاس نقاشی یا جای دیگه اشتباه داشتم بهم میگفت حیف اون نونی که تو میخوری. خیلی تحقیر میشدم. به عنوان یه دختر خیلی بهم بر میخورد و ناراحت میشدم. روز انتخاب رشتم رو یادم نمیره. اومده بود میزد تو سرم و میگفت خاک بر سرت هیچی نشدی.فکر کنم این رفتارا از مادر ممکنه برای دختر سر بزنه اما از طرف پدر برای دختر اتفاق نمیفته. میفته؟ میشه اگه کسی اینطوری بودی بهم بگه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیگه ببخشیدا از بس تو خونه مونده رفتار زنا رو برداشته

از بس خودش بی خاصیت هس سعی میکرده اون حس رو تو هم  القا کنه

دعا کنید حتی برای یع بارم شده خدا برای من خوب بخواد؛مادرم نبودت برام عادی نشد 🩷
من از دو طرف،هم پدر هم مادر‌‌‌....پدرم بدتر

میزد توسرم چرا پرستاری اوردی،عرضه نداشتی معلم بشی(سال اول،بدون کتاب تست و کلاس کنکور و بدون هیچ خرجی پرستاری درومدم)

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
رشته ای که میخواستی رو قبول شدی؟ الان از زندگیت راضی هستی؟ ازدواج کردی؟

ازدواج کردم فرار کردم ازشون. کات کردم. ماهی یبار میزنگم. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بابات کامل بابای منه . بابای من بدترم هس .کل زندگی ۵ بچه اش و قبلم زندگی مامانمو ب فنا داده . خون هم ...

الان که سنش بالاتر رفته بهتر شده اما همیشه یاد اون رفتاراش که میفتم نمیتونم باهاش خوب باشم. باهاش خشکه رفتارم. رابطش با مامانم اصلا خوب نیست. یه روز خوبن و سه روز قهرن. شما الان از زندگیت راضی هستی؟ ازدواج کردی؟

الان که سنش بالاتر رفته بهتر شده اما همیشه یاد اون رفتاراش که میفتم نمیتونم باهاش خوب باشم. باهاش خش ...

من ازدواج کردم راه دور راحتم ولی وقتی میرم رفتارش با داداشامو میبینم میگم‌حتما داداشام خودکشی خواهند کرد ی روز از دستش . داداشام بزرگن ولی خیلی جلو همممممه تحقیرشون میکنه هرچی از دهنش درمیاد میگه بهشون . خدا نجات شون بده . منم مث تو یادم می افته ناراحت میشم .

دوری و دوستس ان شاالله شوهر کنی ب ی مرد خوب دور شی ازشون 

الان که سنش بالاتر رفته بهتر شده اما همیشه یاد اون رفتاراش که میفتم نمیتونم باهاش خوب باشم. باهاش خش ...

من تحت تاثیر رفتار اشتباه اون رفتارم گاهی با دخترم مث بابام میشه با خودمون و ازین بابت ناراحتم مگه بچم چ گناهی کرده ؟ ولی باید حواسمو جمع کنم وگرنه بچم میشه مث من . با خاطرات بد از من 

من ازدواج کردم راه دور راحتم ولی وقتی میرم رفتارش با داداشامو میبینم میگم‌حتما داداشام خودکشی خواهند ...

چقدر مثل من هست شرایطت. منم میگم اینا که تا الان خودکشی نکردن خیلیه🤐چون برخورد والدینم غیرقابل تحمله.