2777
2789

داشت کارای دندونامو انجام میداد دندون پزشکه بعد یه ماده خمیری بود کرمی بود به دستیارش گف این همون چیزه گف آره 

بعد دندون پزشکه گف این قبلا صورتی بودا 

دستیاره دراومد گف عههه صورتی دوس داری😕😕

یسره هم دستیارش داشت میخندید ورداشته بود همه جاشم قرمز کرده بود فک میکرد خیلی طبیعی جلوه میکنه ارایشش مثلا😑😑

اه متنفرم از این کارا 

من یه دندون پزشکی میرفتم انقد دستیارش سنگین رنگین بود🥲

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂من بودم اونجا خیلی خجالت میکشیدم

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

😂😂😂 همه جاش قرمز کرده خیلی باحال گفتی 

چقدر بی ارزش کرده خودش ولی 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

اه متنفرم از این کارا من یه دندون پزشکی میرفتم انقد دستیارش سنگین رنگین بود🥲

خیلیا هستن عزیزم منشی و دستیارن ولی خیلی سنگین و خوبن یه عده اینطورن که میگی البته تعداد اینا هم کم نیست ولی خب همه مثل هم نیستن