2777
2789
عنوان

مادرشوهر

223 بازدید | 24 پست

بچه ها خسته شدم دیگه از دستش اومده بهم میگه اصل و نصب این بچه منم و بابا بچه وتو هیچی نیستی ،ازطرفیم میگه بچم اومد دنیا میبرم خودم بزرگش کنم گفتم بچه شما نیست و مادر داره خستم کرده به خدا نمیدونم دیگه چی جوابشو بدم و چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوبار که پی پی و استفراغ شستو تمیز کرد و تا صبح چندبار بیدار شد  اونوقت راجع به اصل و نسب و جزییاتش  باهاش حرف بزن 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

شوهرت آیا هویجه؟

شوهرم سرکاره اینم میدونه که نباید جلو شوهرم بگه بلده وقتیم من به شوهرم میگم میره طرفداری از من جووووری خودشو مظلوم میکنه و منو مقصر که گاهی خودمم باورم میشه شاید من الکی دارم میگم والا به خدا خسته شدم ازدستش

شوهرم سرکاره اینم میدونه که نباید جلو شوهرم بگه بلده وقتیم من به شوهرم میگم میره طرفداری از من جوووو ...

پس خودت محکم جلوش وایسا 

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🖤۱۰/۱۸_۱۰/۱۹🖤

بگو عه چه خوب پس میذارم پیشت بچه رو میرم باشگاه و ارایشگاه واسه آقایی خوشگل میکنم اصلا هرچی بچه اورد ...

پررو تراز این حرفاس میگه نه پولا پسرم تموم میشه قناعت کنید بعدخودش شوهرمو به چشم عابربانک میبینه هم خودش هم پدرشوهرم و بچه های دیگش

والا موندم دیگه چی بگم بهش علنن گفت تو هیچیش نیستی

همون موقع جواب بده مثلا بگو اهه پس فلانی رو (شوهرت)مادرشوهر شما بزرگ کرده نه خودتون بعدقیافشو ببین 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!