2777
2789
عنوان

مادرشوهر

222 بازدید | 24 پست

بچه ها خسته شدم دیگه از دستش اومده بهم میگه اصل و نصب این بچه منم و بابا بچه وتو هیچی نیستی ،ازطرفیم میگه بچم اومد دنیا میبرم خودم بزرگش کنم گفتم بچه شما نیست و مادر داره خستم کرده به خدا نمیدونم دیگه چی جوابشو بدم و چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوبار که پی پی و استفراغ شستو تمیز کرد و تا صبح چندبار بیدار شد  اونوقت راجع به اصل و نسب و جزییاتش  باهاش حرف بزن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

شوهرت آیا هویجه؟

شوهرم سرکاره اینم میدونه که نباید جلو شوهرم بگه بلده وقتیم من به شوهرم میگم میره طرفداری از من جووووری خودشو مظلوم میکنه و منو مقصر که گاهی خودمم باورم میشه شاید من الکی دارم میگم والا به خدا خسته شدم ازدستش

حتما نه ماه درد و زایمانم اون میکشه؟

شلوغ اما بی کس! 🇮🇹🏐 Un giorno andrò in Italia. ولی به نظرم اون خانومی که اجازه میده بچه اش عمه مهربونشو دوست داشته باشه یه فرشته ای💔

شوهرم سرکاره اینم میدونه که نباید جلو شوهرم بگه بلده وقتیم من به شوهرم میگم میره طرفداری از من جوووو ...

پس خودت محکم جلوش وایسا 

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل👌🏻✌🏻 11780🖤

بگو عه چه خوب پس میذارم پیشت بچه رو میرم باشگاه و ارایشگاه واسه آقایی خوشگل میکنم اصلا هرچی بچه اورد ...

پررو تراز این حرفاس میگه نه پولا پسرم تموم میشه قناعت کنید بعدخودش شوهرمو به چشم عابربانک میبینه هم خودش هم پدرشوهرم و بچه های دیگش

والا موندم دیگه چی بگم بهش علنن گفت تو هیچیش نیستی

همون موقع جواب بده مثلا بگو اهه پس فلانی رو (شوهرت)مادرشوهر شما بزرگ کرده نه خودتون بعدقیافشو ببین 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟