2777
2789
عنوان

ماشین برای زن

578 بازدید | 28 پست

۲۰ سالمه دانشجو ام هستم و اینکه خیلی به ظاهرم میرسم خواستم اینو بگم ببینید همخونی داره با ماشین یا نه 🤦🏼‍♀️

میخواستم ۲۰۶ بگیرم ولی با پولی که داشتم ۲۰۶ خیلی سالم خوبی نمیتونستم بگیرم ولی یک سمند نقره ای خوب گرفتم اوکیه یک مدته حساس شدم حس میکنم برای زن و سن من و ظاهر من یک حوریه جالب نیست نظر شما چیه ؟ نمیدونم چرا عین خوره افتاده به وجودم شایدم چون از اول یک چیز دیگه میخواستم نمیدونم نظرتون بگین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه فکرایی میکنید هااااا

برو حالشو ببر بابا 

خیلیا آرزوشونه یه پراید درب و داغون داشته باشن حتی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چه فکرایی میکنید هااااابرو حالشو ببر بابا خیلیا آرزوشونه یه پراید درب و داغون داشته باشن حتی

دقیقا مثل من

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
دقیقا مثل من

ایشالا یه عاااالی شو میخریییی😍🤲

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چه فکرایی میکنید هااااابرو حالشو ببر بابا خیلیا آرزوشونه یه پراید درب و داغون داشته باشن حتی

فداتشم میدونم ولی خب حس میکنم برای زن یک جوریه نمیدونم 🤦🏼‍♀️

فداتشم میدونم ولی خب حس میکنم برای زن یک جوریه نمیدونم 🤦🏼‍♀️

نه خوبه چرخش برات بچرخه.. ایشالا به زودی ماشین دلخواهتو میخرییی

برای زن باشه نظرتون چیه ؟

رانندگی با ۲۰۶ و ۲۰۷ کلا راحت تر از سمند هست کلا ماشینهای هاچ بک بهتره برای خانمها ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ایشالا یه عاااالی شو میخریییی😍🤲

قربونت بشم مرسییی

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!