2777
2789
عنوان

مادرم همش واسه

142 بازدید | 6 پست

دختره ۶سالم فقط شکلات و کاکائوی سفت میخره و میگم مامان نخر دندوناش خراب میشه ( واقعا تازه از دست دندون دردش راحت شدم)این باره چندمه که این اتفاق میافته و سر این مساله مادرم دعوا راه میندازه و قهر میکنه و چندتا تیکه بارم میکنه اعصابمو خورد میکنه و میره و میگه هیچی واسه بچت نمیخرم میگم مامان فقط از این شکلاتها و کاکائوها نخر هرچی دوس داشتی بخر .حرف خودشو میزنه قهر میکنه ومیره.نمیدونم چطور رفتار کنم واقعا

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جایگزین نعیین کن

مثلا هرچی براش مضر نیس ازونا بخر ببر خونش یواشکی بده مامانت بگو ازینا رو تازگیا خیلی دوس داره بده به بچه بعدا خودش هم ازونا لخره براش

بگو دکترش شدیدا منع کرده گفته روی رشدش اثر میذاره

با دعوا نگو یجوری بگو بهش برنخورهاگر اون یکی مادربزرگش بود میگفتی شاید داره بدجنسی میکنه

با لحن بد هم نمیگم .انتظار داره خرید منم خیلی خوشحال بشم.منم میگم مامان حداقل به بچه نشون نده یواشکی بده به خودم کم کم میدم بهش .هیچ جوری نمیشه قانعش کرد

.