2789
در مورد نزدیکی هنگام حاملگی، اگر جماع کردن به زن ضرر میرساند جائز نیست که با او نزدیکی کند زیرا خداو ...

نزدیکی هم باید با وضو انجام بشه 🤷‍♀️

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخی عزیزم..بچته اولته فک کنم..نگران نباش.بالاخره هرکس ی عقیده و اخلاقی داره..ولی اگه نگرانیت بابات ا ...

نه دومیه 

کلا شوهرم مذهبیه میگه صبر میکنم به دنیا بیاد 

اینجوری حس بدی داره دلمم نمیاد 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

وای پناه برخدا..دختر😅😅

يا على‏ هر گاه همسرت حامله و باردار بود بدون وضوء با او جماع‏ مكن‏ زيرا اگر فرزند متولّد شود كورباطن و بخيل و ممسك مى‏گردد

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

اره من ۲۰ روز مونده بود به زایمانم رابطه داشتیم اونم با احتیاط زیاد، صبحش کیسه ابم پاره شد. البته سه ...

خواهر من تو هفته 35نزدیکی داشت خودش میگه خیلی هم آروم انجام شد کیسه ابش سوراخ شده بوده اروم اروم خالی شده بوده و این نفهمیده بوده اتفاقا هفته بعدش نوبت سونوگرافی داشته سونوگراف بهش میگه بچه تو خشکی افتاده احتمال مرگش هست سریع برو بیمارستان که متاسفانه با سزارین اورژانسی بچه 36هفته رو در میارن و کلی تو Nicu بستری بوده بچه با وزن 2200🥺🥺😢

لایک ممنوع🙏                                            

واقعا؟بار اوله میشنوم🤦

توصیه های پیامبر به حضرت علی درباره نزدیکی رو بخونید

منم از یسری چیزا اطلاع نداشتم

واقعا؟بار اوله میشنوم🤦

تو گوگل زده دعا هم داره . من برا دخترم همه رو می‌خوندم. تو بارداری هم قرآن رو حفظ میکردم و سوره نور زیاد خوندم. الان ۱۲ سالشه. شکر خدا هم نمازشو می‌خونه هم حجاب داره ، هم دختر خوب و مهربونیه

ما داریم و داشتیم و خواهیم داشت اونم زیاد جلوی همسر منو سر این موضوع نمیشه گرفت

من اتفاقی امضاتو دیدم

اتاق عملی هستم

چرا میخوای اتاق عمل قبول شی؟

متاهل و متعهد هستم و اگر شما به من درخواست دوستی بدی یک بی شرف بی ناموس هستی