2789
سه ماه اول باید کم باشه من تو سه ماه اول فقط یه بار رابطه داشتیم اونم بدون دخول در حد ا ر گ ا س م بو ...

خونریزی؟ 

رفتی سنو چیزی نشد

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از نظر شرعی اشکال داره🫠

در مورد نزدیکی هنگام حاملگی، اگر جماع کردن به زن ضرر میرساند جائز نیست که با او نزدیکی کند زیرا خداوند میفرماید: " و عاشروهنّ بالمعروف "، یعنی: " با نیکی با آنها (همسرانتان) رفتار کنید "، ولی اگر ضرری به او نمیرسد اشکالی ندارد که با او حتی در اواخر مدت حمل نزدیکی کند، ولی برای اینکه در اواخر حمل برای زن بارداری سنگین میشود، بهتر است نزدیکی نکند. 

الکی هرچیزیو بازگو نکن و باور نکن 

رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

خونریزی؟ رفتی سنو چیزی نشد

اره من افتادم خون ریزی بعدم لکه بینی و قطع شد سونو نرفتم 

زنگ زدم دکترم گفت آمپول پروژسترون یه دونه دیگه شب بزن اخه من هر روز دوتا صبح میزدم 

باید از دکتر بپرسی

من کل بارداری استراحتی بودم هماتوم هم داشتم تا چهار ماه خون ریزی داشتم

اره من افتادم خون ریزی بعدم لکه بینی و قطع شد سونو نرفتم زنگ زدم دکترم گفت آمپول پروژسترون یه دونه د ...

اوه خداروشکر که الان خوبی انشالله به سلامتی زایمان کنی 

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

چه اشکالی؟ کی گفته همچین چیزی رو؟!

نمیدونم تو یه متنی میخوندم یادم نیست الان

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

ماههای اخر باعث سوراخ شدن کیسه آب میشه و زایمان زودرس میگیری

اره من ۲۰ روز مونده بود به زایمانم رابطه داشتیم اونم با احتیاط زیاد، صبحش کیسه ابم پاره شد. البته سه روز قبلش هم یک شوک بهم وارد شد حس کردم یه اتفاقی افتاد،