2777
2789
عنوان

خالم کارش کشید به آنژیو قلب

131 بازدید | 10 پست

خالم از این پیرزن فضولهاست که تو کاره همه سرک میکشه،تو زندگیه من دخالت کرد نذاشت طلاق بگیرم،الانم میگه به من بچه سوم بیار شاید پسر شددرحالیکه خبر داره دکتر قدغن کرد  از بارداری و ده سال زندگیم با تولد بچم رفت رو هواخبر نداره لوله هامو بستم،درحالیکه مستاجریم ومنم بارداری  بیماریمو تشدید می‌کنه دکتر قدغن کرده بود منو از بارداری،گشت یه خواستگار معتادوهیز از درو همسایه پیدا کرد آورد واسه خواهرم اصرار هم داشت که جفت و جور بشه،همیشه بد رو واسه دیگران میخواد خوب رو واسه خودشو خونوادش،باعث شد خواهرم از شوهرش که خوب بود به خاطر باردار نشدن طلاق بگیره وهر روز خواهرم حسرت زندگیه اولشو بخوره،الان گرفتار شوهره معتاده درحالیکه پونزده سال پیش دکتر زنان به خواهرم گفت طلاق نگیر مشکل تو وشوهرت جزئیه شما بچه دارمیشیدوالان من خوشحالم که به خاطر تمام بدیهایی که درحق دیگران کرده کارش کشید به آنژیو قلب

خاله تون بد ذات و بدجنس اما خوب اگر بخوایم اینجوری فکر کنیم که هرکسی سختی و ناراحتی در اثر آه دیگران هست شما و خواهرتون چی شاید کسی هم همین نظر رو داشته باشه که شما بهش بدی کردین و این طور شده 

بیماری و سختی برای همه هست ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باید اینقدر  نقش داشته باشه تو زندگیتون؟چرا شما باید گوش می دادید حرفاشو؟؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

حالا اگر ناراخت نشی از حرفم اولا ک انژیو می‌کنه خوب میشه 

دیک میگی پیرزنه الان جوون تر هاشم کلی عمل میکنن 

بعدم خالت گفت شماها عقل نداشتید ؟ مگ خالت مجبور کرد طلاق بگیره ؟ اون بد اون عوضی شماها چرا ب حرف اون گوش دادیذ خاهرتون دادید ب ی معتاد

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
آنژیو قلب که چیز مهمی نیس گلم

دقیقا خوب میشه راحت 😐

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
خاله تون بد ذات و بدجنس اما خوب اگر بخوایم اینجوری فکر کنیم که هرکسی سختی و ناراحتی در اثر آه دیگران ...

افتاد جلو چون وضع مالیشون مادرم ارث بگیره ،درحالیکه مادرم تحت پوشش کمیته امداده ،انقدر پدربزرگم دارایی گذاشته بود واسشون که دیگه لازم به کمک دولت نبود ولی خالم نذاشت همیشه دوست داره خواریه مادرم وبچع هاشو ببینه اگه مانع ارث گرفتن نمیشد ونمیگفت منکه دارا هستم احتیاجی ندارم به ارث شما هم ببخشید دوست مادرم وخالمو نمی‌گرفت ببره واسه امضا الان به مادرم هم ده میلیارد حداقل ارث می‌رسید ولی نذاشت