2777
2789

من دارم برای رفع انرژی منفی خریدم 

از سایت آیت الله بهجت که مطمئن هست. 

من گردن آویز خریدم. 

آیت الله بهجت فرمودن که مهم نیست که نقره باشه اما برای اثر کردن حتما باید نمازش رو بخونین و به بازوی راست ببندین. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرز رو بنویسید و به بازوی راست ببندید نمازش خوندید عالیه‌ در حد مقتضی عمل میکنه و از شما محافظت میکنه در برابر شیاطین جن و آفات و بلایا و سحر جادوگران و موارد دیگه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من دارم برای رفع انرژی منفی خریدم از سایت آیت الله بهجت که مطمئن هست. من گردن آویز خریدم. آیت الله ب ...

حتما باید به بازوی راست باشه؟

چقدر خریدی؟ چند وقته

الان هم داریش؟اون طلسمش توی چند خط نوشته شده؟

اره طلسم نیست که دعاست روی یه کاغذ کاهی دراز نوشته شده داخل قاب نقره البته خودش گفت پوسته اهوعه دیگ‌نمیدونم

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

شما دارین؟نمازشو خودتون خوندین طولانیه؟

من حرز صغیر رو برای خودم نوشتم و همیشه همراهم هست .

نماز حرز کبیر مقداری طولانی هستش و حقیقتا وقت نکردم حرز کبیر بنویسم و نمازش بخونم. همین حرز صغیر بنده یک نفر از مرگ حتمی نجات داد.شما هر حرزی  بنویسی و داشته باشی در حد مقتضی عمل خواهد کرد

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره طلسم نیست که دعاست روی یه کاغذ کاهی دراز نوشته شده داخل قاب نقره البته خودش گفت پوسته اهوعه دیگ‌ ...

اها

من منظورم مطن دفاش نیست اون عدددو نوشته هایی که در چهار خط اینشور که میدونم باید نوشته شه

مقتضی یعنی چی

یعنی به اقتضای شرایط .مثلا شرایط جوری هست که میشه طرف تصادف نکنه حرز باشد تصادف نمی‌کند. 

ولی بدون حرز امکان تصادف بسیار بالا بود

حتما باید به بازوی راست باشه؟چقدر خریدی؟ چند وقته

خود آیت الله گفتن حتما باید بازوی دست راست باشه برای تاثیرش

من با هزینه ی پست و گردن آویز، فکر کنم 220 اینطورا

خود حرز 150

25 گردن آویز

45ارسال

چند ماه پیش

خود آیت الله گفتن حتما باید بازوی دست راست باشه برای تاثیرشمن با هزینه ی پست و گردن آویز، فکر کنم 22 ...

خب اثر داشت شما که با گردن اویز خریدی؟

منم سفارش دادم با گردن اویز نمیدونستم حتما باید به دست راست باشه تا اثر کنه