2777
2789
عنوان

ترب بدرد نخوره

415 بازدید | 28 پست

دیشب همه ی وسایلا از دی جی کالا خریدم دو تکه موند مجبور شدم از ترب بخرم هر محصولی رو جدا باید هزینه پست میدادم  مجموعا حدودا سیصدو خوردی هزینه پست دادم🥲الان که فک میکنم واقعا کارم الکی بود دیشب مجبور شدم تند تند سفارش بدم وگرنه عمرا اینقد پول پست میدادم🥲

خب دیوونه ترب سایت معرفی میکنه خودش که فروشگاه نیست وقتی از چندتا سایت خرید کنی خوب معلومه هزینه پست بالا میره

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیوونه ترب سایت معرفی میکنه خودش که فروشگاه نیست وقتی از چندتا سایت خرید کنی خوب معلومه هزینه پست ...

کوسن خریدم ۴٠٠و خوردی هزینه ی پستش ۱٠٠ و خوردی شد😐

کوسن خریدم ۴٠٠و خوردی هزینه ی پستش ۱٠٠ و خوردی شد😐

😂حتما با تیپاکس فرستادن قشنگ با دقت بخون

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

وای عالیه که ! 

لیست تمام فروشگاه ها رو داره 

اکثر اوقات هر چی بخوای پیدا کنی به طور مستقیم از فروشنده بخوای بخری از این طریق ممکنه وارزون تر هم در میاد 

دی جی کالا خیلی سود می کشه خیلیییی 

من یه کتابخونه از سازنده خریدم ۳ میلیون ارزونتر در اومد نسبت به دی جی کالا 

کار خود همین فروشنده هم بود توی دی جی کالا 

وای عالیه که ! لیست تمام فروشگاه ها رو داره اکثر اوقات هر چی بخوای پیدا کنی به طور مستقیم از فروشنده ...

خوبی دی جی کالا اینه ک راحت میتونی لغو سفارش بزنی پولتو پس بگیری یا ویرایش کالا انجام بدی ولی ترب نه🥲

تیباکس نمیدونم چیه اره با همون فرستادن

خوب اون گرون میگیره 

خوبی دی جی کالا اینه ک راحت میتونی لغو سفارش بزنی پولتو پس بگیری یا ویرایش کالا انجام بدی ولی ترب نه ...

البته دی جی کالا هم عالیه ها

برای وقتایی که بخوای حسابی خرده ریزه بخری از هر دری 

یه جا حساب میشه 

بخوای بری تو بازار همون ها رو بخری از پا می افتی تازه آیا پیدا کنی آیا نه !!!!

تیباکس نمیدونم چیه اره با همون فرستادن

تیپاکس برای راحتی خودشونه فرستنده ی تن لش خواسته بیان دم در ازش تحویل بگیرن !!!!

خیلی گرون هم هست فقط برای چیزای شکستنی می ارزه

وگرنه کوسن رو می بایست زورش می کردی با پست بفرسته خیلی مناسب در می اومد