2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز حساب کردم ۳ ماه ونیمه دارم ورزش میکنم ورزش عالیه فوق العاده س 😍💪 موفق باشی عزیزم

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

منم امروز حساب کردم ۳ ماه ونیمه دارم ورزش میکنم ورزش عالیه فوق العاده س 😍💪 موفق باشی عزیزم

اره من خط کات دست و پام داره کامل میشه و شکمم هم از ماه پیش 5سانت دور کم شده خداروشکر 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم حالا کمم کردی وزن یا نه

کم کردم ولی وزن کشی نکردم😅هروقت میخام برم وزن بگیرم تمام بلاهای اسمونی نازل میشه 

اره من خط کات دست و پام داره کامل میشه و شکمم هم از ماه پیش 5سانت دور کم شده خداروشکر

افرین بهت 💪 منم دور کمرم ۷۵ بود امروز سایز گرفتم ۶۹ 😇 

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

افرین بهت 💪 منم دور کمرم ۷۵ بود امروز سایز گرفتم ۶۹ 😇

ایول دور شکم و دور کمر فرق داره 

من دور کمرم خیلی کمتراز دور شکمه 😂😅

ایول دور شکم و دور کمر فرق داره من دور کمرم خیلی کمتراز دور شکمه 😂😅

چنده برای تو ؟ من دور کمرم ۶۹ دور شکمم ۷۶

وزن و قد ۵۸ /۱۶۴ 

توام بگو