2789
عنوان

تلافی کنم❓

139 بازدید | 14 پست

این تاپیک رو قبلا هم زدم

یه نفر هست که خیلی اذیتم کرده پشت سرم حرف زیاد زده حالا من یه چیزی راجبش فهمیدم که مثل یه رازه و اگه کسی بفهمه بی ابرو میشه

دوست ندارم ابروی کسی رو ببرم من ازین کارا بلد نیستم که اما اون منو خیلی اذیت کرد یه ساله خونم رو توی شیشه کرده..

شما بودین جای من چیکار میکردین؟

بستگی داره چ بلاهایی سرم اورده

اگه منو هم بی آبرو کرده اره بی آبروش میکنم

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من جای شما نیستم اما من اهل تلافیم اما جوری نباشه دودش توچشم خودت بره یعنی برات شرنشه .من ازاین کارا کردم .داییم خیلی لجنه همش پشتمون دری وری و دروغ میگفت دخترش افتاد زندان ی بلندگو دردهنم گرفتم همه جاگفتم.

رازشو به کسی نمیگفتم

چون من مثل اون نیستم

من خیلی همه چیزو تلافی میکنم ولی سر تلافی کردن ذاتمو حواسم هست خراب نکنم..

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

بستگی داره چ بلاهایی سرم اوردهاگه منو هم بی آبرو کرده اره بی آبروش میکنم

ابروی منو به دروغ برد،فقط من نه

ابروی خواهر و شوهرخواهرم

اگه مشکل من بودم بیخیال میشدم اما اشک خونواده ام رو دراورده

اگه بازم خواست اذیتت کنه بهش بگومنم میتونم حالتوبدکنم وآبروتوببرم خیلی چیزادرباره ات میدونم کوچکترینش این رازه ته ،پس بروپی کارت صداتم نشنوم ونبینم درموردمن ویاخانواده ام حتی فکرخوب کردی چه برسه ب بد

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
من جای شما نیستم اما من اهل تلافیم اما جوری نباشه دودش توچشم خودت بره یعنی برات شرنشه .من ازاین کارا ...

چجوری خبرش رو پخش کردی؟من‌میخوام به اطرافیان و فامیلاش بگم‌چطوری که نفهمن منبع خبر من بودم..یکی دوتا از فامیلا بفهمن دیگه کار تمومه ماشالا فامیلای ما مثل bbc هستن

ابروی منو به دروغ برد،فقط من نهابروی خواهر و شوهرخواهرماگه مشکل من بودم بیخیال میشدم اما اشک خونواده ...

بنظرم فقط ب خودش بگو که ازش آتو داری و وادارش کن جلوی همونایی که آبروت رفته معذرت خواهی بکنه اگه نکرد تهدیدش کن و..

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

چجوری خبرش رو پخش کردی؟من‌میخوام به اطرافیان و فامیلاش بگم‌چطوری که نفهمن منبع خبر من بودم..یکی دوتا ...

من چون میدونستم شرنمیشه مستقیم ب تک تک همسایه ها گفتم ولی ی وقتایی ک نمیخوام کسی بفهمه ماسک میزنم نقاب میذارم چادرسرم میکنم توروما میگیرم ی نامه مینویسم و تو ساعت خلوت میندازم توخونه مورد نظر .میخوای دست خطتم پیدانباشه تایپ کن توگوشیت توکافی نت چاپ کن