2777
2789
عنوان

چیکار کنممممم😭

186 بازدید | 23 پست

سلام دوستان امروز اولین روز مهد پسرمه ۵ سالشه 

احساس تنهایی میکنم به شدتتتت 

از ی طرفم میخوام ادامه تحصیل بدم گذاشتم مهد ک عادت کنه و بازی کنه 

الان به شدت دودل شدم نمیدونم تک فرزندی خوبه خوب نیست 

نمیدونم یکی دیگه بیارم اونو بزرگ کنم ادامه تحصیل ندم 

یا ادامه تحصیل بدم پسرم تک فرزند بمونه 

الان ک تنهام همش این فکرا میاد به سرم 

تا حالا اصلا به بچه دوم فکر نکردم 

به نظرتون چیکار کنم 

از اون ور خیلی دوست دارم درس بخونم ولی مامانم میگه تو به بچه مدیونی از بس ک تنهاست دومی بیار 

چرا اینجور شدم 😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادامه تحصیل بده من ندادم بچه اووردم الان پشیمونم ادامه تحصیل بده بعد که تونستی خوب همچیو مدیریت کنی یکی دیگه ام بیار ما به خودمون بیشتر از بچه هامون مدیونیم جاریه من با سه تا بچه ادانه تحصیل داده الان مشاوره دیوان عالیه کشوره 

درستو ادامه بده اگر درست شما رو به کار کردن سوق میده بخون ولی نه قاب بگیری بزنی دیوار ادامه نده تک فرزندی هم بهتره چرا همه فکر میکنن حتما باید چند تا بچه داشته باشن ما مسول آینده ی بچه هاهستیم وبجای اونها داریم تصمیم میگیریم

من که اصلا به بچه فکر نمیکنم بچه ندارم راحتم

جالبش میدونی چیه اولش میگن یدونه بیار فقط یدونه باشه فقط کافیه بیاری دومی کی میاری سومیو کی میاری خسته شدم به همه چی نظر میدن 

من فک میکنم اگه دومی و بیارم اندازه پسرم نمیتونم دوسش داشته باشم 

ادامه تحصیل بده من ندادم بچه اووردم الان پشیمونم ادامه تحصیل بده بعد که تونستی خوب همچیو مدیریت کنی ...

چقد خوب ک ادامه تحصیل داده کاش بزارن منم بخونم 

هی مغز منو با تک فرزندی نخورن 😔

جالبش میدونی چیه اولش میگن یدونه بیار فقط یدونه باشه فقط کافیه بیاری دومی کی میاری سومیو کی میاری خس ...

قطعا دوستش که خواهی داشت.ولی دومیوبیار.الان فامیلمون یه بچه داره راه دورقبول شده کارش شده گریه که چرایه بچه دارم فقط

۷۵.۹۲۸۰
جالبش میدونی چیه اولش میگن یدونه بیار فقط یدونه باشه فقط کافیه بیاری دومی کی میاری سومیو کی میاری خس ...

بنظر من یا بچه باید دو تا باشه یا هیچی نه بنظرت میاد هر دوتاشونو مثل هم دوست داری 

قطعا دوستش که خواهی داشت.ولی دومیوبیار.الان فامیلمون یه بچه داره راه دورقبول شده کارش شده گریه که چر ...

از همین میترسم که بعدا دیر بشه و همه منو مقصر بدونن چون همسرمم با مامان هم عقیدس

نمیدونم اصلا حسی به بچه دوم ندارم چرا

بچه ات گناه داره هم بازی میخواد بزرگ بشه باید یه خواهر یا برادر داشته باشه تنها نباشه البته یه خواهر یا برادر با وجدان مهربون نه مثل داداش من نامرد عوضی ما هم دو تا هستیم داداشم با یه زن خیابونی ازدواج کرد یه بیشرف بی وجدان شد 😐