2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کنکور رو چه کردی؟تو این سالها تو شهر خودتون رشته ای قبول نشدی ؟برای کنکور ۱۴۰۵ می‌خونی ؟

امسال دارم میخونم بازم...

تو ی پست گفتم مادرم گفته این آقا حتی اگه درک داشت دم کنکورت اینکارو نمی‌کرد

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
امسال دارم میخونم بازم...تو ی پست گفتم مادرم گفته این آقا حتی اگه درک داشت دم کنکورت اینکارو نمی‌کرد

واقعاً مادر و پدر تجربه اشون بیشتر هست و حرف هاشون گرانبها...

انشاالله که این آقا تقاص همه آسیب هایی که بهت زد رو خیلی زود پس بده...

هم با روح و روان ات بازی کرد، هم باعث شد کنکور ات و سالهای تحصیل ات آسیب ببینه ، هم تو رو تو سن نوجوانی انداخت تو مسائل زناشویی و ... که برای ذهن یک کنکوری مجرد خیلی وحشتناک هست درگیری با این مسائل ، هم از جسم ات سو استفاده کرد...

اصلا دلت براش نسوزه...

اون تو این مدت کلی لذت برده و کلی به تو آسیب زده...‌..

ولی اینو بگم هر روزی که مجدد خدا بهمون هدیه میده و زنده و سالم از خواب بیدار میشیم شروع یک زندگی تازه است و شما فقط ۱۹ سال داری و به راحتی میتونی تمام این گذشته تلخ رو برای خودت جبران کنی و آینده ات رو بسازی...

از الان سعی کن رو درس هات تمرکز کنی تا کنکور وقت هست و موقع انتخاب رشته اول تمام رشته های مناسب دانشگاه سراسری و بعدش در اولویت های بعدی رشته های دانشگاه آزاد رو بزن.

منم دعا میکنم انشاالله موفق باشی در درس و آینده      

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

واقعاً مادر و پدر تجربه اشون بیشتر هست و حرف هاشون گرانبها...انشاالله که این آقا تقاص همه آسیب هایی ...

قربونت برم من❤️

میدونین چی‌سخته اینکه آخر سر اون آقا رو کرده میگه به من ک تو نیستی من خوشحالم و دیگه چکت نمیکنم منی م واقعا نمیدونم چ‌گناهی کردم که باید اینطوری بی رحمانه بزارع بره ...اصلا نمیتونم باور کنم اون آدم یهو این حرفا رو بهم بزنه 

قربونت برم من❤️میدونین چی‌سخته اینکه آخر سر اون آقا رو کرده میگه به من ک تو نیستی من خوشحالم و دیگه ...

تو گناهی نداشتی اون از اول با فریب و دروغ اومد الانم میخواد تو رو مقصر جلوه بده تا بازم بری منت کشی و فریب بخوری....

تنها اشتباه ات این بود که در دام فریب اش افتادی...

دیگه محکم و قوی باش...

اصلا دیگه جواب تلفن و پیام اش رو نده...

به دیگران هم بگو میخواست ازم سواستفاده کنه باهاش قطع ارتباط کردم.

جوری برای دیگران تعریف کن که همه بفهمند اون مقصر بوده و تو فریب اش رو خوردی...

البته لازم نیست جزئیات روابط جسمی و چت ها رو بگی همون به صورت کلی بگی دروغ گو و فریبکار بود کافیه...

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

تو گناهی نداشتی اون از اول با فریب و دروغ اومد الانم میخواد تو رو مقصر جلوه بده تا بازم بری منت کشی ...

بله شما درست میگین.. دیروزی اصلا بهش گفتم مگه تو از خانواده ات میگذری گفت نه گفتم مگه نگفتی بهم خانواده‌ ات شدم گفت احساسی شدم!

بهش پیام نمی‌ده دیگه هیچ وقت