2821
2789
عنوان

زن همسایه

531 بازدید | 16 پست

همیشه یجوری رفتار میکنه که با همسرم برخورد داشته باشه و تو تاپیک های قبلم گفتم همسرمم انگار خوشش اومده ازش 

یباربه همسرم توپیدم جمع کرد خودشو اما بازم رفتارهای زن همسایه رو اعصابمه تا بخام برم پایین رفته خونه مثلا دیدم ماشین پارک کرده جای پارک ماشین ما دم خونمون رفته خاستم وقتی اومد بهش بگم دوباره رفته مشخص نیست کی میره و کی میاد انگار زمان هایی هست بعضی وقتا نیست که مستقیم با خودش حرف بزنم. دیگه اینجوری نکنه دوباره دیروز رفتارش رو اعصابم بود 

بگید برو دم خونش هم نیستن ن خودش ن شونرش

کلا انگار فقط یه وقتایی میاد خونه بقیه موافع اینجا نیست وقتی هم میاد خیلی رو اعصابه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به هیچ عنوان حساسیت نشون نده چون اگه بفهمه حساس شدی دقیقا لج میکنه باهات

من از این همسایه ها داشتم

برو خداروشکر کن مستاجره

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
مواظب باش شاید اینا با هم دوست شدن...شوهرت و زن همسایه

ن مطمینم از همسرم اگر چیزی بود جلو خودم تهریفش را نمیداد خوشش اومده بود چون همش دوست داشت دربارش صحبت کنه منم یبار گفتم دفعه اخرت باشه گفت حساسی و... گفتم نفرت دارم از این رفتارها

ن مطمینم از همسرم اگر چیزی بود جلو خودم تهریفش را نمیداد خوشش اومده بود چون همش دوست داشت دربارش صحب ...

زندگی منم یه همسایه از خدا بی خبر خراب کرد با شوهرم دوست شد. صیغش شد منم طلاق گرفتم با دو بچه.خدا ازش نگذره

زندگی منم یه همسایه از خدا بی خبر خراب کرد با شوهرم دوست شد. صیغش شد منم طلاق گرفتم با دو بچه.خدا از ...

خدا لعنتشون کنه ان شالله خیر نمیبینن باید جلوشو میگرفتی همون لحظه های اول من خیلی زورم میاد چون همسرم حساسه رو من برای رفتار با نامحرم اما خودش رعایت نمیکنه

خدا لعنتشون کنه ان شالله خیر نمیبینن باید جلوشو میگرفتی همون لحظه های اول من خیلی زورم میاد چون همسر ...

بهش چیز میگفتم فایده نداشت کسی بخواد کاری انجام بده میده.مث شوهر تو اونم خیلی تعریفشو میداد. حتی یک بار شک کردم رفتم با زنه جنگ کردم از شوهرش طلاق گرفت صیغه شوهرمن شد

2824
2823
2791
2779
2792