2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در دو حالت میشه  لطفا یه نگاه به ساندویچم بندازید خوشتون نیومد رای ندید 😃

وای خدا از دست تو انتخابات شورا بنویسی رای میاری

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
در دو حالت میشه  لطفا یه نگاه به ساندویچم بندازید خوشتون نیومد رای ندید 😃

وااااااي عاشقتم تو همه تاپيكا هستي😂👍چجوري بايد رأي بديم؟من بلد نيستم

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
كته تمام مزه ش تو خودشه آبكش كل عصاره و مزه رو ميريزيم بيرون

دقیییقا.آبکش فقط قیافش بهتره واسه مهمون،من واسه خودم اصلا آبکش نمیکنم.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
وای خدا از دست تو انتخابات شورا بنویسی رای میاری

تو فکرم انداختی باشه اونجا هم ثبت نام میکنم حالا که استقبال کردید 😋😂😂😂

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 
وااااااي عاشقتم تو همه تاپيكا هستي😂👍چجوري بايد رأي بديم؟من بلد نيستم

رو امضام انگشت خوشگله تو بزم میاد بالاعکس😍😘

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 
میشه بگی چجوری یعنی سبزی روهمون اول میریزی 

کته رو مثل همون حالت عدی کته میذارم ولی آبشو کمتر میریزم چون سبزی آب داره بعد که جوش اومد آب کته سبزیارو میرزیم و مثل کته معمولی آبشو کشید زیرشو کم میکنم

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
تو فکرم انداختی باشه اونجا هم ثبت نام میکنم حالا که استقبال کردید 😋😂😂😂

حتما اینکارو کن بخدا

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
رو امضام انگشت خوشگله تو بزم میاد بالاعکس😍😘

راي دادم گلم♥️😉

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....