2777
2789

ناراحت بودم امشب بشدت

از ناراحتی زیاد فشار عصبی بهم وارد شد زد یه معده درد خیلی خیلی خیلی بدی گرفتم

رفتم دکتر یه امپول زد به دستم که تو ده دقیقه دردش خوب شد خداروشکر

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تا سه ظهر خواب بودم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

قهوه خوردم و تپش قلب دارم و حس دلهره و ترس خیلی بده دستام از ترس میلرزه

اوایل خوردنته؟

برو هوا بخوره بهت میفهمم منم اوایل اونطوری میشدم بلندشو یکم راه برو بیرونی بالکنی حیاطی کنار پنجره ای حایی یکم بهت هوا بخوره خوب میشی

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

بیدارم چون اگر الان بخوابم عصر بیدار میشم پس تا شب تحمل میکنم

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

آروغ بچه میگیرم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اوایل خوردنته؟برو هوا بخوره بهت میفهمم منم اوایل اونطوری میشدم بلندشو یکم راه برو بیرونی بالکنی حیاط ...

رفتم بابا از ساعت ۳ اینجوریم دوشم گرفتم لامصب درست نمیشه اوایل نیس قبلا خوردم فقط شبا نخوردم