2789
عنوان

خدایا ممنون

70 بازدید | 3 پست

بابت اینکه نشونم دادی نامزدم عاشق دختر داییشه  و من وسیله بودم 

و فقط خواست من زنش بشم چون غریبه بودم و مال کسی نشم 

و عشقش ک دختر داییشه همیشه جلو چشش باشه 

با یک تیر دو نشان میخاس بزنه 

عجب ماری بود 

ماشالله 

ولی بزرگیتو شکر نگاه کردی به دل پاک و سادم چون میدونی چه دختری هستم

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

خدایا مرسی که این فرصت بهم دادی که بتونم قران حفظ کنم خدایا ممنون مامانم داره از بابام نجات پیدا میکنه خدایا ممنون که تو تمام سختی ها تو تربیتم کردی و رشدم دادی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خدایا مرسی که این فرصت بهم دادی که بتونم قران حفظ کنم خدایا ممنون مامانم داره از بابام نجات پیدا میک ...

آفرین به تو خیلی عاقلی .حالا بعضی دخترا میشینن ماتم میگیرن و گریه و زاری .بدتر آویزون پسره میشن.ولی شما خیلی قوی و عاقلی.الهی به حق آبروی زهرا یه بخت خوب به وقتش نصیبت بشه😘