2777
2789
عنوان

بوی ماهی مردهٔ واژن

1789 بازدید | 31 پست

یه مدته واژنم بوی گندیده ماهی میده.ادرارمم نمیتونم نگهدارم.احساس دردو سوزش در مثانه دارم مخصوصا موقع ادرار.خارش ندارم اصلا.

نگید برو دکتر ،چون کسی نیس بچه ۷ماهمو نگهداره.حوصله دکتر رفتن ندارم کلا.اسم دارو بگید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عفونت باشه نشستن تو اب سرکه یا اب نمک 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

ی مدت هرشب جوشونده مِیتُخم بخور 

و هروز ذغال بزار روشون ازهمین میتخم بریز و واژنتو روش بگیر چند دقیقه 

اگر بعد 7الی14روز خوب نشدی واقعا دکتر لازمی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بوی ماهی از واژن میاد.عفونت ادرار دردمثانه و سوزش هست بو نداره که

چرا بوی بدم داره عفونت ادرار

شاید مشکل شما چیز دیگس اما عفونت ادرار بوی بدم هست

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

اوه اوه منم اینجور بودم.نگید برو دکتر یعنی چی؟ اون بچه مادر سالم میخواد با همون بچه نمیتونی بری ؟

عفونت ادراری و واژینال داری اگه درمان نکنی خدایی نکرده بدتر میشه و جاهای دیگه عفونت می‌کنه. من عفونتم زد به کلیه م

هنوزم کامل خوب نیستم.

فعلن تا میتونی آب بخور جوری که دائم توی دستشویی باشی .

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎