2777
2789
عنوان

حق باکیه

71 بازدید | 14 پست

من شوهرم کارمنده دانشگاهه 

پسرداییم تازه همون دانشگاه قبول شده چندروزپیش رفته بودواسه ثبت نام دایم هم باهاش رفته بودشوهرم اومدکلی غورزدکه دایت آبروموبردبااین لباس پوشیدن درسته شوهرم کلی زحمت کشیدبراشون اماازحرفهاش ناراحت شدم امروزهم پسردایم زنگ زده که من فرداکلاس دارم یانه میگه چقدرگیجه مگه من بیکارم بشینم کلاس های اونوبررسی کنم خودش بره نگاه کنه دیگه توبرگه انتخاب واحدش البته بهش حق هم میدم گاهی خیلی سوال های بچه گونه میپرسه خیلی زنگ میزنه مزاحمش میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه راجب طرز پوشش داییت انتقاد میکنه درست نیست

تو موقعیت مناسب بگو مهم نیست داییم یا هرکسی پوشش هر‌کی به خودش مربوطه

پسرداییتم از الان بخوای رو بدی هر روز میخاد زنگ بزنه و سوالای بی ربط و بچگانه بپرسه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

به نظرم شوهرت اخلاق نداره وگرنه حالا یک راهنمایی برای ثبت نام و یک چار تا سوال جواب دادن چیزی ازش کم ...

مخصوصا توی یکی تاپیکات وضع پسر دایی و دایی و خانوادشو گفتی   

پس شوهرت قاعدتا میدونه ک پسرداییت کسیو نداره تا راهنمایی بگیره و به نوعی شوهرت فکر میکنه  کس خاصی هست و مغروره! 

شوهرتون خستس اون بچه هم ذوق داره چه خوبه همدیگه رو درک کنید

دوساله دیونمون کرده حتی انتخاب رشته وثبت نامش روهم ماانجام دادیم آره به شوهرم هم حق میدم روزی هزارتادانشجوزنگ میزنن سوال های بچگونه میپرسن کسی نیست بگه خوب بروتواینترنت نگاه کن 

چه زشت 

بگو از شما بعیده ( تو محیط فرهنگی کار میکنی باید لول هم داشته باشی)

ضمنا او تازه قبول شده و  تازه وارد محسوب میشه   باهاش مدارا کنید 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
مخصوصا توی یکی تاپیکات وضع پسر دایی و دایی و خانوادشو گفتی پس شوهرت قاعدتا میدونه ک پسرداییت کسیو ...

نه میدونین چیه گاهی خیلی سوال های چرت میپرسه زنگ زده میگه کیف بخرم لازمه یانه 

بدترین گناه اینه خودتو بالاتر بدونی حالا از هر لحاظ قیافه تحصیلات و.... خدا هیچ وقت نمبخشه

بالانمیدونه خوب راست میگه آدم باتیشرت وشلوارجین شش جیپ وانگشتربزرگ تودست پامیشه میره دانشگاه پسرش

نه میدونین چیه گاهی خیلی سوال های چرت میپرسه زنگ زده میگه کیف بخرم لازمه یانه

خب اگر اونجوریه به شوهرت بگو بهش بگه خب دیگه بزرگ شدی و به نظرم باید کمی مستقل تر بشی  و راجب این جزییات خودت فکر کنی و تصمیم بگیری (با لحن خوب و مهربانانه نه لحن دعوایی )