2777
2789

چند روز پیش بحثمون شده بود سه روز بود باهم حرف نمیزدیم هیچوقت انقد طول نمیکشید همیشه میومد زود اشتی میکردیم

امشب شام دعوت بودیم جایی؛قبلش بهش پیام داده بودم ک زود بیاد خونه…وقتی اومد خونه گرفت خوابید هرچی گفتم پاشو بریم هرچی حرف زدم دیدم اهمیت نمیده حرصم گرفت انقد عصبانی بودم سوییچو برداشتم زدم بیرون رفتم دو کوچه بالاتر وایسادم

باز دیدم هیچ خبری ازش نیس بعد یه ساعتو نیم برگشتم دیدم خونه خیلی بهم ریختس خودشم نیست

یکم بعد دیدم مادرشوهرم اومد گف داشت خودشو خفه میکرد مارسیدیم کبود بود نفس اینا بهش دادیم الان خونه ماست

رفتم دیدم هذیون میگه هی میخنده گریه میکنه حالش افتضاااااحه نمیتونست حرف بزنه همش میگف کاغذ بده…رو کاغذ مینوشت من دوست دارم ولی تو منو نمیخوای…منو نمیفهمی…خسته شدم…کاش دیرتر اومده بودن مرده بودم

الانم پدرشوهرم باز برد دکتر ببینه چرا نمیتونه حرف بزنه…هیچوقت حالم انقد بد نبود انقد از خودم بدم نیومده بود😭😭😭

چندسالشه

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی دیگه مسخره بازی درآورده ، تو از خودت بدت میاد ؟

😒😒

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

ای خدا...

دوای هر رابطه ای صحبت کردنه

نزار از هم فاصله بگیرین قهراتون طولانی بشه 

با هم حرف بزنید 

دوور بودنو قهر کردن فقط رنجشو ناراحتیتونو بیشتر میکنه

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

یعنی زنگ نزدن امبولانس بیاد؟؟؟ یه جور ریلکس نوشتی قابل باور نیست 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿