2777
2789

ایرانی که تا حالا استفاده کردم خوب بوده ضدآفتاب رنگی ساین اسکین رنگ  مدیوم بوده بی بی کرمش رو هم همین برند ساین اسکین داشتم خیلی وقت پیش بود خوب بود اما من چون خیلی زود به زود خرید میکنم یادمه خواهرم بی بی کرمش رو برد استفاده کرد ایشون هم خیلی راضی بود اما من ضدآفتاب رو برای  پوست مختلط من جوابگو بوده د ی ج ی کالا بزن نظراتش رو بخون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایرانی که تا حالا استفاده کردم خوب بوده ضدآفتاب رنگی ساین اسکین رنگ مدیوم بوده بی بی کرمش رو هم همی ...

منم ضد افتاب ساین اسکین و بی رنگشو دارم همیشه مورد تاییدمه ولی الان رنگی خوب میخوام

منم ضد افتاب ساین اسکین و بی رنگشو دارم همیشه مورد تاییدمه ولی الان رنگی خوب میخوام

رنگی‌شو میگم خوب خیلی کاور خوبی هم داره انگار داری کرمپودر می‌زنی دورچشم هم میشه بزنی اصلا چشم رو اذیت نمیکنه من با اینکه کلی محصولات خارجی برند دارم اما اونم دائم تو خریدهام هست بعنی تموم میشه سریع جایگزین میکنم اما بدی که دارن این کرم های رنگی اینه که هرسری میخری همون برند و همون رنگ اما هر سری رنگش نسبت به سری قبلش تغییر میکنه ((ضدآفتاب ساین اسکین مدل سان شیلد رنگ مدیوم ؛؛بی بی کرم ساین اسکین ))د ی ج ی  کالا بزن پیدا میکنی هم قیمت رو نگاه کن و هم اینکه نظرات مصرف  کننده هاشو بخون