2821
2789
عنوان

کراش فامیلی

194 بازدید | 11 پست

خانم ها من یه چند وقتیه رو یکی از پسرای فامیل مون کراشم فامیل دوره اصلا نزدیک نیست پیج اینستاشو دارم هیچ جوره نمیخوام پیشش اعتراف کنم یه راه حلی چیزی ندارید؟

از کراش فامیلی دوری کن خخ

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای جان خوشبخت بشی گلم،راز موفقیتت تو نمیگی؟😅

قربونت 

چی بگم والا نامرد دو سال روش کراش بودم نیومد(بیچاره نمی‌دونست پنهانی بود بهش نگفته بودم😂)

وقتی داشتم فراموشش میکردم اومد خواستگاری منکه میگم اگه عشق واقعی باشه حتما میشه چون دل به دل راه داره

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت🥺💞🌙

قربونت چی بگم والا نامرد دو سال روش کراش بودم نیومد(بیچاره نمی‌دونست پنهانی بود بهش نگفته بودم😂)وقت ...

چه خوب خوشحال شدم، من هیچ راهکاری ندارم اصلا حالا اگه فامیل نزدیک بودیم یه چیزی مخ مامانش و میزدم ولی این دوره اصلا نمیبینم بخوام کاری کنم پیج اینستاشم دارم هیچ راه حلی ندارم هعی 😢

هرکاری کردم نشد اما هیچکی به چشمم نمیاد جز این

از من گفتن بود 

چند سالته؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792