2777
2789
عنوان

ی حس ششمی قوی بیاد لطفاً 🧡🙏🏻

90 بازدید | 16 پست

من ب تازگی با ی خانومی آشنا شدم که خودش کارمنده و اخلاق خیلی خوبی داره (منو بیش از اندازه دوست داره و بهم اهمیت میده) این خانوم هم ظاهرش خوبه هم اینکه هم چیز داره و اینکه همسرش مولتی میلیاردر هست ، اما با وجود این‌کمالات ب شدتتت از همه لحاظ از من را ب را تعریف می‌کنه ، من دختر خوبیم ولی تعاریف اون واقعا بیش از حده ، ی بار هم ب شوخی گفتم ک کسی منو نمیگیره اونم با خنده گفت خودم یکی رو برات پیدا میکنم 😂 بعد هم چند دقیقه نگذشت ک گفت : چقدر میخوای درس بخونی ... خونه بابات بمونی ... ب اندازه کافی درس خوندی و حتی آداب اجتماعی رو بیشتر از من بلدی شوهر کن 😂 (جملش دقیقا همینه ) از بعد اون جریان ها هم هر وقت منو میبینی خیلی صمیمی و مهربونه ، مثلاً ی بار تعریف کرد مانتو خریدم اینطوریه ....( گرونه پا چش ب تنهایی ۲۵ ت) بعد هم ی بحثی شد گفتم ک مراسم دعوتم گفت میارم برات ک بپوشی 🙄 (پشمام ریخت) ی بار هم چون همش انگشتر های قلمبه و بزرگ میپوشه ( طلا زیاد داره هر روز یکی می‌پوشم) ی انگشتر منیمال دستش بود منم گفتم وااییی چ قشنگه اونم خیلی زیاد و باجدیت می‌گفت قابلتو نداره 😂😅 بعد هم ک چند روز پیش بهم پیشنهاد داد ک بریم سینما 

این تایپک چند بار تکرار شده ولی بازم می‌خوام مطمئن تر بشم 😂😅

اومد لایک کن

برای امضامم دعا کنید 

اسی بنظرم زیر چشمت داره برای به نفر 

ولی چقدر فخر فروش خوشم نیومد از شخصیتش 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پلن ۱ اینه که اون پسر مجرد داره پلن ۲ اینه که اون داداش مجرد داره و اما پلن ۳ اینه که با وجود شوهر د ...

فقط چند سال بزرگ تره از من ، عقده 

با داداش هاش هم رابطه خوبی ندارن 

از اونجایی ک از خانواده همسرشون خیلی تعریف کردن احتمالش نیست ک برادر شوهر باشه؟

فقط چند سال بزرگ تره از من ، عقده با داداش هاش هم رابطه خوبی ندارن از اونجایی ک از خانواده همسرشون خ ...

صد درصد یکی از اطرافیانش هست ولی اگه خیلی باهات رفتارای عجیب غریب داشت مثلا دیگه خیلی شخصی  کمی به این فکر کن که همجنسگراست  همیشه به شکت اعتماد کن

بنظرت اون نفر وضع مالش مثل اینه؟

احتمالا....

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
آخه گفت برات شوهر پیدا میکنم

تو هم خودتو به زرنگی بزن بگو چند تا خواستگار داشتم کیس مناسب گیر نمیاد تو این زمونه آدم نمیتونه اعتماد کنه دلم  خودم میدونم وقت ازدواجم رسیده ولی  نمیتونم آدم درست رو  انتخاب کنم اونموقع اون زبون باز میکنه میگه کیو واست مد نظر داره

عزیزم میشه لطفا بگی‌کی‌ازدواج میکنم‌با چجور ادمی

ابجی من حس شیشمی نیستم 

همینجوری گفتم 🤍

تو هم خودتو به زرنگی بزن بگو چند تا خواستگار داشتم کیس مناسب گیر نمیاد تو این زمونه آدم نمیتونه اعتم ...

درود بر شرفت امروز قرار ببینمش تو کلاس 

میگم اینارو🧡