2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

411 بازدید | 61 پست

تنبلی باعث ورم شکم میشه؟ من تنبلی نداشتم یکم پریودم بهم ریخت که ۱۰۰ تا اسپرونولاکتون خوردم با حدود ۵۰ تا فلوکونازول 

دوبار هم روکین خوردم دو دوره 

بازم ورم داره شکمم 

چکار کنم واقعا خسته شدم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هم تنبلی میشه باعثش هم قرصای هورمونی

دیگه قرص نمی‌خورم آخه 

به نظرت دوباره سونو بدم؟ دکتر گفت کیست که دارم ۱۲ میلی متر 

گفت دارو نخور تا یکسال هم نیا دیگه 

نرم پیش یه دکتر دیگه؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من کیست تخمدان داشتم جراحی کردم اگه سوالی داری میتونم درحد تحریم کمکت کنم

توانم*

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

میگن که باعثش هست ولی خب سونو و ازمایش دادی ؟ بعد برو باشگاهمن همیشه شکمم بزرگ بوده و هست رژیمم فاید ...

اره سونو دادم کیست ۱۲ میلی متر داشتم گفت این داروها رو بخور دیگه نیا تا یکسال دیگه 

پریودم منظم نشده هنوز اینبار ۴ روز عقب افتاد 

برم دوباره سونو ؟ 

فکر کنم باید منم برم باشگاه و رژیم بگیرم آخه لاغرم فقط شکم دارم 

دیگه قرص نمی‌خورم آخه به نظرت دوباره سونو بدم؟ دکتر گفت کیست که دارم ۱۲ میلی متر گفت دارو نخور تا یک ...

من سه ساله کیست دارم

دکترای زیادی رفتم

و واقعا هرچی دارو بگی خوردم

اکثرا هم یا باعث جوش شدن یا بدتر شدن 

ولی دو ماه پیش ی دکتری پیدا کردم الان دوماهه منظمه، خیلی هم عوارض نداشته برام خداروشکر

باید بگردی ی دکتر خوب پیدا کنی

اینایی که خیلی قرص و دارو میدن برا کیست خوب نیستن

همین ی قرص برا منظم شدن کافیه

بقیش با خودتو سبک زندگیته

آره امکانش هست

دوباره سونو بدم به نظرت؟ گفت نیا دیگه آخه انقد کوچیک بود گفت فقط ورزش کن و سالم خوری

دوباره سونو بدم به نظرت؟ گفت نیا دیگه آخه انقد کوچیک بود گفت فقط ورزش کن و سالم خوری

دوباره پیش یه دکتر دیگه سونو بده و نوع کیستت رو پیدا کن طبق نوع کیستت باید رژیم غذایی داشته باشه و یه ورزش های رو انجام ندی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

من کیست تخمدان داشتم جراحی کردم اگه سوالی داری میتونم درحد تحریم کمکت کنم

سلام عزیزم امیدوارم الان خوب باشی❤️

به نظرت من دوباره برم سونو؟ آخه رفتم گفت کیست خیلی کوچیک داری در حد ۱۲ میلی متر. 

برای تنظیم پریود هم داد قرص ولی بازم ۴ روز این سری افتاد عقب 

چکار کنم به نظرت ؟ صورتم جوش میزنه گاهی ریزش مو هم دارم خیلی 

من سه ساله کیست دارمدکترای زیادی رفتمو واقعا هرچی دارو بگی خوردماکثرا هم یا باعث جوش شدن یا بدتر شدن ...

منم خیلی دارو خوردم ۱۰۰ تا لاکتون خوردم 

آخه دکتر معروف تهران خیر سرش 

به نظرت دوباره سونو بدم؟

دوباره پیش یه دکتر دیگه سونو بده و نوع کیستت رو پیدا کن طبق نوع کیستت باید رژیم غذایی داشته باشه و ی ...

نوع کیست چیه؟