2777
2789
عنوان

دارم خودمو نابود میکنم واقعا

214 بازدید | 13 پست

همش نگران عزیزانم ،هرکدومشون بخان سفر برن راه دور برن هزاران بارمیمیرمو زنده میشم،همش نگران نگران ،واقعا چرااخه،من خیلی دخترمهربونیم خیلی دلسوزم وایمانم بخدا زیاده همش حس میکنم دارم بادست خودم قاتل خودم میشم بااین همه استرس ونگرانی برای عزیزام،چیکارکنم🥲

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

منم😢

واقعاالان یکی ازعزیزام چندروز دیگ میاد شهرمون ازالان نگرانم ،اخه چراهمچینم حالم همش بده،خاهرم اینا یه مسافرت کوچولو رفتن تااومدن دیوونه شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما خیلی دوست دارن و همو دوست دارید ک اینقد نگرانشونی منکه جز نگران پسرم بودن نگران هیچکس نمیشم و نگران شوهرمم میشم چون هیچکسو ندارم میترسم بی سرپناه بشم 

دیگه ن کسی دوستم داره و نگرانمه و ن من همچین حسی دارم بهشون کاری ب کسی ندارم مثل خودشون...

واقعاالان یکی ازعزیزام چندروز دیگ میاد شهرمون ازالان نگرانم ،اخه چراهمچینم حالم همش بده،خاهرم اینا ی ...

ماها بدبختیم 😢 خیلی ضعیفیم، خدایی نکرده گاهی که اتفاق بدی افتاده من تو ثانیه اول خودمو باختم😢

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
واقعاالان یکی ازعزیزام چندروز دیگ میاد شهرمون ازالان نگرانم ،اخه چراهمچینم حالم همش بده،خاهرم اینا ی ...

وااا اینجوری نباش دختر دیوونه میشی چندسالته؟اوناهم همینقد نگرانت میشن و دوستدارن یا تو فقط اینجوری!؟

حتما خیلی دوست دارن و همو دوست دارید ک اینقد نگرانشونی منکه جز نگران پسرم بودن نگران هیچکس نمیشم و ن ...

مطمئن باش دوست دارن عزیزم،اینطور ک فکرمیکنی نیست🥲ولی درکل خصلت من اینه ازبچگی همین بودم واز بچگی این نگرانیا خیلی اذیتم کرده حتی مشاوره م رفتم بی فایده بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماها بدبختیم 😢 خیلی ضعیفیم، خدایی نکرده گاهی که اتفاق بدی افتاده من تو ثانیه اول خودمو باختم😢

واقعا خیلی حال بدیه من ک همیشه ارزو میکنم اگ خدای نکرده کوچیک ترین ناراحتی میخواد پیش بیاد قبلش بمیرم،خدانکنههه واسه هیچکس پیش بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وااا اینجوری نباش دختر دیوونه میشی چندسالته؟اوناهم همینقد نگرانت میشن و دوستدارن یا تو فقط اینجوری!؟

۲۶سالمه،اره خب اوناهم همینطورن ولی ن مثل من،من نابودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا خیلی حال بدیه من ک همیشه ارزو میکنم اگ خدای نکرده کوچیک ترین ناراحتی میخواد پیش بیاد قبلش بمیر ...

بنظرم برو روانشناس تو زیادی حساسی مگه تو جز نگران عزیزات بودن دیگه کار و زندگی و فکر دیگه ای نداری دختر!‌؟😐😐😐

ما چ بخواهیم چ نخایم خدای نکرده گاهی ممکنه یه اتفاقای ناخوشایندی پیش بیاد 

ک برای همه مردم دنیا ممکنه پیش بیاد ما نگران باشیم یا ن هیچ چیزی رو تعغیر نمیده

همه چیزو بسپار ب خداو صدقه بده تا میتونی و آيت الکرسی بخون خیلی خوبه

بنظرم برو روانشناس تو زیادی حساسی مگه تو جز نگران عزیزات بودن دیگه کار و زندگی و فکر دیگه ای نداری د ...

قبلا مشاور رفتم🥲درست میگی عزیزم ولی ازبچگی این خصلتم بوده ،ولی امیدم ب خداس مطمئنم دوسم داره حواسش بهم هست🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم انشالله همیشه شاد و سالم باشید خودت و عزیزات😘

قربونت برم ان شاالله عاقبت بخیرو زنده باشی گلم🥰😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا خیلی حال بدیه من ک همیشه ارزو میکنم اگ خدای نکرده کوچیک ترین ناراحتی میخواد پیش بیاد قبلش بمیر ...

عزیزم منم تمام عمرم اینجوری بودم الان که سنی ازم گذشته ۳سال پیش که کرونا بود همسرم کرونا گرفت ومن با کرونا گرفتن اون دلشوره واسترس های بی امان گریبانگیرم شد وبی خوابی هنوزم خوب نشدم افسرده شدم مدام دلشوره دارم وبا قرص خواب شاید ۳ساعت بخوابم تموم اون دلشوره ها فوران کردونابودم کرد منم دست خودم نبود وبا کوچکترین اتفاقی داغون میشدم