2777
2789
عنوان

بااین زن داداش باید چه رفتاری داشت

769 بازدید | 33 پست

وجودش انگار پر از عقده و حسادته... قبلا تاپیک زدم که با اصرار خودش با برادربیکارم ازدواج کرد بعدم ک برادرم رفت سرکار باوجود بی احترامی و بد رفتاری هاش پدرم و مادرم حمایتشون میکردن..... اما اینقد هربار سرچیزهای الکی بهمون بی احترامی میکرد کم کم برادرم خودش گفت دوری و دوستی و خواست ارتباط نداشته باشیم و خووش اذعان کرد خانمش مقصره و جوابشو ندین. کم و بیش خودش میاد خونه پدرم.... ماخواهراهم بخدا جرات نداریم زنگ به برادرمون بزنیم خداشاهده فقط شمارمون بیفته رو گوشی برادرم شروع میکنه به پیام و فحش و ناسزا ولی بازم ما جواب نمیدیم اصلا.. برادرم خیلی هواشو داره بخدا باوجود بدرفتاری هاش هیچوقت ندیدم بهش بی احترامی کنه ماهم گفتیم بذاریم بخاطر دوتا بچه کوچیکش زندگیشونو کنن ما نمیریم خونشون نه هم مزاحمتی براشون داریم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

اما هروقت تو زندگی مشکلی بینشون پیش می اومد یا بحثی میکردن شروع میکرد به ما پیام دادن و انواع حرفهای رکیک زدن ماهم بلاکش کردیم از همخ جا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تصمیم خود داداشمه 

مقصر اول و آخر که نتونستم اعتدال رو رعایت کنه 

اما شما کار خوبی کردی زندگی داداشت زهرش نکنین 

وقتایی که میدونین زنش نیس 

یا سرکار یا تنهاس 

بهش سر بزنین

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

دوری و دوستی

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

من شاغلم برادرم خواست بیام ضامنش بشم خداشاهده قبول کردم ولی گفتم شوهرم نفهمه چون خانمش خیلی تا الان بی دلیل به من توهین و بی احترامی کرد گفتم حتما مخالفت میکنه... مدارکمو  دیروز دادم بعد امروز خانمش با یه خط دیگ چون خط های خودش مسدوده به من چنان پیام های زشتی داده که از خوندنش خودم خجالت کشیدم

خواهر هم دردیم همسر برادر منم خودش بابرادرم دوست شد وخودش راضی بود برادرم تک پسره هرچی درتوان پدرم بود گذاشت باهاش رفتار خوبی داشتیم ولی ارتباط دوست نداره مادرعروسمونم همینه خاله هاشم همینن فقط وفقط خونواده خودشونو دوست دارن البته ما دخالتی نمی‌کنیم میگیم زن و شوهر باهم خوش باشند حتی دیدن ما نیان

غریبه ها در شب🌹

عروس ها فقط شوهر رو از خانواده اش می‌خوان و کم کم کاری میکنن که پسر کلا خانواده اش رو بذاره کنار

..اگر مرد نتونه تعادل برقرار کنه همین میشه 

هرازچند گاهی سراغی از برادرتون بگیرید و جواب بی احترامی عروس رو بدید که پرو تر از این نشه

💜

من شاغلم برادرم خواست بیام ضامنش بشم خداشاهده قبول کردم ولی گفتم شوهرم نفهمه چون خانمش خیلی تا الان ...

عقل نداری ؟

میدونی پنهان کاری مالی ، اونم واسه چنین آدمای بیخودی ، میتونه باعث بی اعتمادی و مشکل بین خودت و همسرت شه ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به داداشم زنگ زدم نمیخواین ضامن نمیشم ولی بخدا میرم از خانمت شکایت میکنم اخه این پیام هایی داده اگ دخترم بدید من چطور این فحشا رو براش معنی کنم 

کلی معذرت خواست که خانمش دیوونه اس توهم میزنه گفت بخدا بخاطر بچه ها موندم نمیدونم چیکارش کنم از خونوادشم حرف شنوی نداره

بلاک کن جوابشو نده

عقل نداری ؟میدونی پنهان کاری مالی ، اونم واسه چنین آدمای بیخودی ، میتونه باعث بی اعتمادی و مشکل بین ...

دلم برا برادرم سوخت بعد بابام اصرارم کرد