2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلافاصله بعدشم پا شی غسل کنی مشکلی نداره اسپرم خودش حرکت میکنه و با بلند شدن هیچ مشکلی پیش نمیاد

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

یه نکته بگم غسل جنابت مستحب هست ولی واجب نیست در صورتی که بخواین نماز بخونید یا روزه بگیرید واجب هست

🤯🤯🤯🤯🤯🤯برو برو خدا روزیتا جای دیگه بده ..انگار وارونه خوندی واجب واحب واجب.. غسل جنابت حتی غذا خوردن و یا حتی از در مسجد رد شدن مکروه با حال جنابت

اللهمالعجل الولیک الفرج
یه نکته بگم غسل جنابت مستحب هست ولی واجب نیست در صورتی که بخواین نماز بخونید یا روزه بگیرید واجب هست

خب چه ربطی داشت ؟؟ برای نماز صبح که باید پاشه واجب میشه 

حسبی الله ❤
🤯🤯🤯🤯🤯🤯برو برو خدا روزیتا جای دیگه بده ..انگار وارونه خوندی واجب واحب واجب.. غسل جنابت حتی غذا ...

عزیزم درست میگه غسل جنابت مستحبه ولی یرای نماز صبح بخوای پاشی واجب میشه مثل وضو دیگه 

وارد شدن به مسجد هم غسلو واجب میکنه ، برای غذا خوردن و ... بدون غسل کراهت داره 

حسبی الله ❤
🤯🤯🤯🤯🤯🤯برو برو خدا روزیتا جای دیگه بده ..انگار وارونه خوندی واجب واحب واجب.. غسل جنابت حتی غذا ...

مکروح نه حرام 

توی احکام بخونید و سرچ کنید   واجب نیست مگر برای انجام اعمال مذهبی که شرط طهارت دارند مثل نماز و روزه

خیلی به خودتون سخت نگیرید افراط و طفریت اصلا خوب نیست 

هیچ خبری نیست ...😉