2777
2789
عنوان

علت ورم شکم

224 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من لاغرم ۵۵ کیلوام شکمم تخت بود ۲ هفته س شکمم ورم کرده اومده جلو انگاری  سه چهار ماهه حامله ام ولی می‌دونم حامله نیستم چون دو هفته پیش پریود شدم کسی می دونه مشکل از چیه خیلی نگرانم 

برو دکتر 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

دکتر.. سونو

🫂من نمرده ام اما زنده هم نیستم،،،روزی تمام اعدادجهان برایم صفرشد🧚🏽♀️کسی صدای خنده هایم رانمیشنود چون دیگر نیستند//جهان قشنگ نیست...شعرها دروغند چون کسی نیست برایشان معنابیاورد،،،حالا فقط اشک مانده شبو روز👩🏿🦳💄حال مرا از نوشته هایم نخواهی فهمید٫من پشت کلمه های ک ننوشته خواهم گریست.قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک میشد..💔🖤🩶🤎❤️🩹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالت تهوع نداری یا وقتی معده ات خالیه معده درد نمیشییا وقتی معده خیلی پر میشه برات اذیت کننده نیست؟ی ...

نه عزیزم نه نفخ در دارم نه یبوست 

نه فقط وقتی گشنم باشه معدم خالی باشه درد می‌گیره توروخدا اگه چیزی می‌دونی بگو

نه عزیزم نه نفخ در دارم نه یبوست نه فقط وقتی گشنم باشه معدم خالی باشه درد می‌گیره توروخدا اگه چیزی م ...

خب خداروشکر،قسم چرا عزیزدلم

این مواردی که ازت پرسیدم نشانه های التهاب معده که شما هیچکدوم نداری

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
ممنون.آخه منم بیلی روبینمو بالا نشون داده آزمایش.ورم شکمتون خوب شد؟

واسه شما چنده مگه ؟ واسه من ۱/۵ بود دکتر گفت تا ۲ نرماله. نه هنوز واسه اون شنبه میخوام آزمایش و سونو گرافی نوشته