2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیکار نمون هیچوقت

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

مشاور 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

عزیز منم داشتم وسواس مو کنی رو طوری که ابروم از بین رفته بود برا کنکور درسا که استرس داشتم خیلی شدید شده بود الان که دیگه تقریبا دوساله گذشته ابروهام پر شده عامل استرس زا رو از بین ببر و ب بیماریت زمان بده فکر نکن بیماری هست که یه شبه خوب میشه

چندسالگی درگیر بودی؟چندسالگی برطرف شد؟

از موقعی که یادمه، هربار بسته به موضوعی که باعث درگیری فکریم بشه شروع میشد و باتوجه به مقدار اهمیت اون مسئله حاد تر میشد و هربار که سعی میکردم باهاش مقابله یا سرکوبش کنم بدتر میشد،

و تو این مدت متوجه شدم که هرچقدر نسبت بهش بی اهمیت تر باشم و جوری رفتار کنم که انگار پذیرفتمش راحت تر از سرم میوفته و شرایطم بهتره، ولی خب هربار بعد یمدت یه موضوع جدید جایگزینش میشه..

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

از موقعی که یادمه، هربار بسته به موضوعی که باعث درگیری فکریم بشه شروع میشد و باتوجه به مقدار اهمیت ا ...

با توجه به صحبت هات 

🚫 تو این مدت متوجه شدم که هرچقدر نسبت بهش بی اهمیت تر باشم

🚫مسئله حاد تر میشد

و دقیقا تو این گزینه پنم مشگل دارم میخای بی اهمیت باشی ولی بیشتر و حادتر میشه

با توجه به صحبت هات 🚫 تو این مدت متوجه شدم که هرچقدر نسبت بهش بی اهمیت تر باشم🚫مسئله حاد تر میشدو ...

بخاطر پافشاری هست که نسبت بهش داری یجورایی مثل تلقین می‌مونه با اینکه تو اینو نمیخوای ولی بیشتر باعث میشه که انگار این قضیه بزرگ و بزرگتر بشه درحدی که دیگه کامل ملکه ی ذهنت بشه، 

من قبلا یمدت تیکای مختلف عصبی هم داشتم و هرموقع که به خودم یاداوری میکردم که مثلا الان داره تیکم دوباره میاد انگار بدتر میشد ولی برعکس وقتایی که وانمود میکردم باهاش کنار اومدم و سرکوبش نمیکردم نرمالتر از هروقتی میشد

یوقتا میشد که من بابت فکر کردن بیش از حدم گریه میکردم که چرا من اینجوریم و از سرم نمیوفته تا اینکه یه روز با خودم گفتم که چی دست من که نیست و کم کم اون موضوع برطرف شد

و الان یکی دیگه شروع شده🫠🚶‍♀️

بخاطر پافشاری هست که نسبت بهش داری یجورایی مثل تلقین می‌مونه با اینکه تو اینو نمیخوای ولی بیشتر باعث ...

نگاه بزا یک مثال بزنم برات از خودم

من اینطوری ام که مثلا دارم با یک شخص صحبت میکنم یه خاطره ایی از خودم میگم میام خونه تو اتاقم فکر میکنم اصلا چرا اون خاطره رو گفتم اصلا اگه درمورد من بد فکر کنه چی یا اگه به یکی پیام بدم انلاین بشه جواب نده خودرگیری میکنم یا اینکه اگه یکی باهام بد صحبت کنه و معذرت خواهی نکنه هفته ها بهش فکر میکنم💔

نگاه بزا یک مثال بزنم برات از خودممن اینطوری ام که مثلا دارم با یک شخص صحبت میکنم یه خاطره ایی از خو ...

من اینجوریم که مثلا اگه مثل شما یه خاطره برای کسی تعریف کنم با اینکه اون لحظه تمام حواسمو جمع میکنم که یه اتفاق یا سوتی به بار نیارم و مطمئنم اون لحظه کل مکالمه خوب پیش رفته، باز تا با خودم تنها میشم کل اون تایم مکالمه رو مرور میکنم و هی با خودم میگم نکنه فلان قسمت فلان تپق و زدم یا نکنه با اون قسمت از حرفم باعث شدم از اون تصوری که اون شخص تا قبلش نسبت به من داشت تو نظرش فاصله بگیرم..🚶‍♀️😑

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792