2777
2789
عنوان

عقد کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 54 پست
عزیزم به نظر من روابط دوران عقد باید مث نامزدی باشه که اگه خدای نکرده خدای نکرده خواستن جدا شن به هر ...

درسته منم نظرم همینه

ولی چون تا حالا عقد بدون ازدواج نداشتیم تو خانوادمون، همش می ترسم بقیه فکر کنن من الان دارم همه کار می کنم تو دوران عقد، مخصوصا که جدا از پدر مادرم دارم زندگی می کنم. این جنبه ش خیلی واسم سخته و ازش شرمسارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعله

😜😜

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

تاعقدنکنی شرکت خونه نمیده میترسم بخواد یه مدت جدا از هم زندگی کنیم اصلا دوس ندارم اونطور

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

ماهم اون کاراصلی رو نکردیم توعقد...خخخ..ولی میدیدم نامزدم میزنگیدمیگف حاظرشوبیام بریم بیرون.منم به مادرم اینامیگفتم میریم بیرون...بعدش میبردخونشون منم شوک میشدم میگفتم عه پس مامان ایناکو؟؟؟اونم میگف نمیدونم فک کنم رفتن مسافرت ایناخخخخ

اره من اینطور میگم فروردین اردیبهشت عقد کنیم که هم وام ازدواجمونو بگیریم هم شرکت خونه بهمون بده قرار ...

حوشبحالتون.چه شرکتیه که خونه هم میده

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
ماهم اون کاراصلی رو نکردیم توعقد...خخخ..ولی میدیدم نامزدم میزنگیدمیگف حاظرشوبیام بریم بیرون.منم به م ...

سورپرایزت میکرد😂😂😂

حوشبحالتون.چه شرکتیه که خونه هم میده

نفت وگاز