2821
2789
عنوان

پیام دادم بهش

178 بازدید | 27 پست

بلاخره دادم 

خوب جوابمو داد خداروشکر 

ولی انگار نه انگار ک اتفاقی افتاده 

من خنگ بد جواب دادم 

چیکار کنممم درست بشه ؟

حرفمو پس گرفتم 

ولی سین نمیکنه

این کاربری دست ۳ نفره 💁🏻♀️لطفا قضاوت بیجا نکنیم🧚🏼♀️

پیامش نمیدادی بهتر بود

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پیش قدم نشو برای پسرا تحت هیچ شرایطی 

نتیجش بده توقعش میره بالا و اگه دلخوری ای پیش اومد و مقصر بود باز منتظره تو بری منت کشی 

از همین اول کار باهم قرار داد کنید که هر حرف و دلخوری و ناراحتی ای پیش اومد اونی که ناراحت شد قهر نکنه ول کنه بره وایسا گله کنه هم کینه نمیشه تو دلش هم تو میفهمی کجای کارت اشتباه بوده و دیگه تکرار نمیکنی از دلشم درمیاری

پیش قدم نشو برای پسرا تحت هیچ شرایطی نتیجش بده توقعش میره بالا و اگه دلخوری ای پیش اومد و مقصر بود ب ...

دختره😂

کربلا بودمگفتم به این بهونه بهش پیام بدم چون اعتقاد داره

رلت بوده کات کردید؟

کاش تحمل میکردی دختر پیامش نمیدادی🫠

من الان چند وقته میخوام به یه نفر پیام بدم دلتنگش نیسم ولی خب میخواسم پیامش بدم دارم مقاومت میکنم تا الان که موفق بودم و پیامش ندادم

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

چی گفت ک بد جواب دادی

بع بنده خدا پیام دادم که کربلا ام و این حرفا

بدون سلام و احوال پرسی

بعد اون جواب داد سلام عزیزم خوبی 

زیارتت قبول 

خوش به سعادتت

دعا کن برام و این حرفا 

من سروع کردم نا خودآگاه (حالم بد بود)

که نمیگذرم ازت ‌

امام حسین هم نمیگذره و …

هی سین کرد هیچ نگفت

ولی الان دیگه عذر خواهی کردم سین نمیکنه 

دعا کن بکنه

رلت بوده کات کردید؟کاش تحمل میکردی دختر پیامش نمیدادی🫠من الان چند وقته میخوام به یه نفر پیام بدم دل ...

عزیزم دختره طرف 

رفیق

رلت بوده کات کردید؟کاش تحمل میکردی دختر پیامش نمیدادی🫠من الان چند وقته میخوام به یه نفر پیام بدم دل ...

من ۱۰ روز مقاومت کردم

ولی نشد دیگه

خیلی دوسش دارم

رفیقمه

من ۱۰ روز مقاومت کردمولی نشد دیگهخیلی دوسش دارمرفیقمه

کات کردید یا قهرکردید؟

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز