2777
2789
عنوان

اگ خدارو دوسداری مسخره نکن ج بده

155 بازدید | 9 پست

بچه ها دندونمو عصب کشی کردم دو هفته پیش کیست داشت دندونه انتی بیوتیکم گف نخور ۱۰ روز پیش پرش کردم ی سری سر درد ها دارم حس میکنم زده ب مغزم عفونت ممکنه چنین چیزی لطفا بگید میترسم اپسه مغزی شه فلج شم یا بمیرن درد میکنه دندونه خلاصه چ کنم میترسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی پر کردن خیلی درد داره؟من دندونم سوراخ شده ،گفتم اگه خیلی درد داره پر کردن،بکشم چون تحمل درد ندارم

لطفا مردای گوزباقالی و چوسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه😒🎀

اول که دکتر چرا نمیری ؟

و بعد اینکه نه فکر نکنم 

برای مطمئن شدن باید بری دکتر اینجا هیچ کس پزشک نیست نهایت یه تجربه ای بگه که ممکنه به بدن شما سازگاری نداشته باشه!!!!با جون سلامتیتون بازی کنید اینجا اکثرا تو بحث خاله زنکی قهار هستند تا پزشکی ....

اسی پر کردن خیلی درد داره؟من دندونم سوراخ شده ،گفتم اگه خیلی درد داره پر کردن،بکشم چون تحمل درد ندار ...

مطمئن باشین کشیدن خیلی بیشتر درد داره تا پر کردن بعد کشیدن هم چند سال دیگه قراره دنبال ایمپلنت باشین که خیلی درد و دردسر داره

اسی پر کردن خیلی درد داره؟من دندونم سوراخ شده ،گفتم اگه خیلی درد داره پر کردن،بکشم چون تحمل درد ندار ...

نه اصلا

نکشی ها حیفه 

آمپول بی حسی میزنن دیگه هیچ دردی نداره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
2790
2778
2791
2779
2792