kanizezahram مدیر استارتر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1329 عنوان داریوش 88 بازدید | 4 پست نظرتون چطور درباره اش دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو 1403/07/27 | 20:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kanizezahram مدیر استارتر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1329 مرسی از نظراتتون. واقعا پوست شیر از نظر خودم معرکه بود دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو
دخترآریاییs30 عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 18113 تو پوست شیر دید دیگه ای نسبت به نعیم و رضا پروانه شکل گرفت بنظر من نباید کمتر از اون فیلم بازی کنن داریوش خیلی ضعیف بود 🤍🌱