2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مدت از شهر مهاجرت کرده بودم به روستا، انقد خوب بود و آرامش داشتم.🥲

من روستام و دلم شهر میخاد 

اینجا همه دائم سرشون تو باسن مردمه 

جرعت ندارم بدون چادر بیرون برم

اکانت تعطیل

مابرای آلمان اقدام کردیم انقدر اذیت کردن منصرف شدیم

من تحصیلی میخام برم البتع امیدوارم هزینه های نجومی نداشته باشه مث اپلای عادی

چقد هزینه میخواس

اکانت تعطیل

من تحصیلی میخام برم البتع امیدوارم هزینه های نجومی نداشته باشه مث اپلای عادیچقد هزینه میخواس

هزینه میخواد گلم،شوهرمنم مهندس الکترونیک و مسلط به زبان آلمان،برادرشم اونجاست ولی نشد،جور نشد،چند سال هم تلاش کردیم و هربار ریجکت شد،البته همسرم اصرار داشت،الان دیگه به شدت قبل پیگیر نیست ولی هنو دنبال کاراشه،هزینه کرایه خونه و ویزا و اینا باهم حداقل برای خانواده ما۲۰میلیارد میخواست

هزینه میخواد گلم،شوهرمنم مهندس الکترونیک و مسلط به زبان آلمان،برادرشم اونجاست ولی نشد،جور نشد،چند سا ...

آلمان که خرجش خیلی زیاده 

کشوری مث ایتالیا و اینا کمتر میخاد 

من تکی هم میخام برم برا دانشگاه فوق 

اکانت تعطیل

آلمان که خرجش خیلی زیاده کشوری مث ایتالیا و اینا کمتر میخاد من تکی هم میخام برم برا دانشگاه فوق

عزیزم ما بریم فقط المان میریم،چون برادر همسرم،دوتا از عموهاش و خانواده دور پدریش اونجا هستن،جای دیگه بریم غریب نمیشه زندگی کرد

عزیزم ما بریم فقط المان میریم،چون برادر همسرم،دوتا از عموهاش و خانواده دور پدریش اونجا هستن،جای دیگه ...

خیلی خوبه اگه بتونید برید آلمان همه دور برتون هستن کشور قانون مند و خوبی هم هست

من ضمنا میخوام برم چون دوست دارم تنها باشم

ی درصد هم وابسته نیستم 

اکانت تعطیل

خیلی خوبه اگه بتونید برید آلمان همه دور برتون هستن کشور قانون مند و خوبی هم هستمن ضمنا میخوام برم چو ...

آهان،نه همسرم خیلی بلند پروازه،بعد ما کلا تنها و غریب دیوونه میشیم،اونم توکشوری که کلا نژادشون باما فرق داره،البته المان چندان کشور خوبی هم نیست،مردمش خیلی خشکن و شدیدا نژاد پرست

آهان،نه همسرم خیلی بلند پروازه،بعد ما کلا تنها و غریب دیوونه میشیم،اونم توکشوری که کلا نژادشون باما ...

والا منم شنیدم نژادپرستیو 

ولی بیشتر تعریفشو شنیدم تا عیباشو

به هرحال دیگه غربت هست هرجا برید

اکانت تعطیل