maryam_naderi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 465 عنوان فقط بچه های ناخلف بیان👿😅😅 121 بازدید | 12 پست بچه ها تازه میخام برم دانشگاه بعد میخاستم ببینم چون مامانم نمیزاره با دوستام برم بیرون بگردم ایا میشه ی جوری به بهونه دانشگاه مامانمو بپیچونم یا ی همچین حالتی دیکه خودتون بگیرین چی میگم لطفاو کاملم راهنمایی کنید مرسی کاربری دست دونفره🥰۴ سال خواننده خاموش بودم پس تازه نیستم 1403/07/27 | 19:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vayu عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 3910 اره دیگه بزرگ شدی به سنی رسیدی تو اجتماع بگردی اول اینجوری شروع کن که هر جا میرم بهتون خبر میدم تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 12598 ارههه تا دلت بخاد🤣اگ میتونی یه روز مشخص کنی ک با دوستت و پارتنرت بری بیرون ک دائمی باشه از همون اول الکی ب والدینت بگو این روز از فلان ساعت تا فلان کلاسماگرم ن ک ب بهانه ی جبرانی و عوض شدن تایم یکی از کلاست و حل تمرین و فلان میشه بپیچی هر وخ خواسی😁
maryam_naderi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 465 اره دیگه بزرگ شدی به سنی رسیدی تو اجتماع بگردی اول اینجوری شروع کن که هر جا میرم بهتون خبر میدم خودشون زنگ میزنن منظورم اینه که اگه مثلا تایم بین کلاسا برم پیش دوست پسرم کسی متوجه میشه؟ کاربری دست دونفره🥰۴ سال خواننده خاموش بودم پس تازه نیستم
maryam_naderi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 465 یه جوری گفتی فکر کردم میخوای هرویین جابجا کنی😂 خخ😁☹️ کاربری دست دونفره🥰۴ سال خواننده خاموش بودم پس تازه نیستم
maryam_naderi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 465 ارههه تا دلت بخاد🤣اگ میتونی یه روز مشخص کنی ک با دوستت و پارتنرت بری بیرون ک دائمی باشه از همون اول ... ااعععع پس خیلی خوبه کاربری دست دونفره🥰۴ سال خواننده خاموش بودم پس تازه نیستم
maryam_naderi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 465 ارههه تا دلت بخاد🤣اگ میتونی یه روز مشخص کنی ک با دوستت و پارتنرت بری بیرون ک دائمی باشه از همون اول ... میگم ی سوال دیگه تایم بین کلاسا معمولن چقدرهزیادترینشون کاربری دست دونفره🥰۴ سال خواننده خاموش بودم پس تازه نیستم
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 12598 میگم ی سوال دیگه تایم بین کلاسا معمولن چقدرهزیادترینشون زیاد ترینشون تایم ناهار میشه حدود ۲ ساعتوگرن ک نیم ساعت معمولا
maryam_naderi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 465 زیاد ترینشون تایم ناهار میشه حدود ۲ ساعتوگرن ک نیم ساعت معمولا خب خوبه پس 😁😅 کاربری دست دونفره🥰۴ سال خواننده خاموش بودم پس تازه نیستم
گلنازززم2 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 18879 ولی بنظر من نکن این کارو هیچکس ارزش اینو نداره به خانوادت دروغ بگی یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی
maryam_naderi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 465 ولی بنظر من نکن این کارو هیچکس ارزش اینو نداره به خانوادت دروغ بگی چرا کاربری دست دونفره🥰۴ سال خواننده خاموش بودم پس تازه نیستم
vayu عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 3910 خودشون زنگ میزنن منظورم اینه که اگه مثلا تایم بین کلاسا برم پیش دوست پسرم کسی متوجه میشه؟ اگه مراقب باشی تو دسترس خانواده نباشی اره تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️