2821
2789

@masoomehh   

معصومه جون تاپیکای قبلیت قفل بود

یه تاپیک جدید زدم صبر کردم خلوت بشه بعد تگت کنم

عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و چون آن و این ، فدای یکی خشت ایران زمین!

@masoomehh معصومه جون تاپیکای قبلیت قفل بودیه تاپیک جدید زدم صبر کردم خلوت بشه بعد تگت کنم

عزیزم هستی الان

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم هستی الان

عزیزم من امروز تونستم بیام سایت هر موقع اوکی بودی خبر بده انلاین باشم

عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و چون آن و این ، فدای یکی خشت ایران زمین!

2790
2823
2791
2779
2792