2777
2789

می‌دونم خیلییی سنگینه رشتش

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینجا انگار اینکاره نداریم، همه از دم قبولی پزشکین😏🤣

کلا اینجا همه رتبه برترن 😂

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

والا،،،یعنی این همه پزشک و رتبه های زیر هزار، یکی نمیره هوافضا

هوافضا ریاضی فیزیک سنگین داره دیگه فک کنم همش تو ساخت چیز میزای جنگی موشک ایناس 

اینجا دیگه نی نی سایت نیس دکتر سایته😂

والا،،،یعنی این همه پزشک و رتبه های زیر هزار، یکی نمیره هوافضا

کجا قبول شدی ؟ خودت علاقه داری؟

قبول نشدم، میخاستم ارشد بزنم، مرددم رشته خودمو بزنو یا ررم هوافضا

آهان نمی‌دونم بخدا خبر ندارم 

من خودم تازه امسال دارم میرم دانشگاه 

رشته خودتون چیه؟

قربونت عزیزم، ایشالا موفق باشی، من برق خوندم

مرسی عزیزم ایشالا شما هم موفق باشی و مسیر زندگیت و اون چیزی ک صلاحته پیدا کنی🤗